Vizatime te ndryshme nga Saimiri
+31
Elisa
Elisa 83
GocTirone
Prada
Katniss
kasperi
Amazone
Anila
Ariel
Golden
AlBora
Єямєℓiиdå
bobi 10
Tonii
Medina
Sergio
aLbinna.
/:UserCode"
Ajo goca
genaro gattuso
Hera
leta
Grejza
LaDescarada
Alberti
Elisaaa
Ardii
Aristogata
Emona
WebMaster
Poeti Dhimbjes
35 posters
Klea Love Forum :: Galeria e forumit :: Albumi Fotografik i Përgjithshëm :: Fotogaleria Shqiptare & e huaja
Faqja 1 e 6
Faqja 1 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Vizatime te ndryshme nga Saimiri
First topic message reminder :
Përshëndetje të gjithëve:
Në vijim të kësaj teme do të mundësinë te njiheni me disa nga vizatimet e mia...
Po jua them që në fillim;
" Nuk është se jam piktor, por pikturoj thjeshtë nga që e kam qejf pikturën ".
Ndaj ju bëj të ditur që nuk do të shihni ndonjë vizatim madhështor, si ato të piktorëve të medhenj... (hahahahahaaaa)
Gjithsesi, shpresoj që t'i pëlqeni sadopak edhe përse janë të vizatuara nga një dorë e thjeshtë...
Njëkohësishtë, kam shumë dëshirë që të leni edhe komentet tuaja në lidhje me pikturat që do të shihni në vazhdim... (Shënim: Ndihuni të lirë në shprehjen tuaj të sinqerte, pasi nuk do më më mbetet qejfi edhe në qoftë se nuk ju pëlqejnë)
Gjithë të mirat në jetë:
Sinqerishtë:
Saimiri...
Përshëndetje të gjithëve:
Në vijim të kësaj teme do të mundësinë te njiheni me disa nga vizatimet e mia...
Po jua them që në fillim;
" Nuk është se jam piktor, por pikturoj thjeshtë nga që e kam qejf pikturën ".
Ndaj ju bëj të ditur që nuk do të shihni ndonjë vizatim madhështor, si ato të piktorëve të medhenj... (hahahahahaaaa)
Gjithsesi, shpresoj që t'i pëlqeni sadopak edhe përse janë të vizatuara nga një dorë e thjeshtë...
Njëkohësishtë, kam shumë dëshirë që të leni edhe komentet tuaja në lidhje me pikturat që do të shihni në vazhdim... (Shënim: Ndihuni të lirë në shprehjen tuaj të sinqerte, pasi nuk do më më mbetet qejfi edhe në qoftë se nuk ju pëlqejnë)
Gjithë të mirat në jetë:
Sinqerishtë:
Saimiri...
Re: Vizatime te ndryshme nga Saimiri
Kle@Love shkruajti:Te lumshin duart saimiri me te vertet
flm shum Klea...
Me respekt: Saimiri...
Saimiri shkruajti:
she she,kete ma pe mua me siguri dhe e bere copy hahahaha shum te bukura te gjitha,pranoni urimet e mia gjithashtu
Vizitor- Vizitor
Perveq fjaleve te arta qe din ti thuresh me aq mjeshteri dhe te rradhitura aq bukure qe cdo kush do kishte nder per ti lexuar, kesaj gjeje ja bashkangjit dhe behesh ende me i persosur me hedhjen e vijave ne leter duke Vizatuar dhe duke shprehure ate ndjnjen e brendshme e cila me se miri tregohet nepermjet lapsit..pergezimet e mija Jo kot te kam quajtur ARTIST i verte por realisht jeni i tille! Grejza
Grejza- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Lule Më Lule
Postime : 1293
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/05/2010
Mosha : 37
Hobi : Vrasëse
shoki te lumt
Ardii- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Drenic ForEver
Postime : 3698
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/01/2010
Hobi : BeAt bOx
Kle@Love shkruajti:Po si tja bej se dua edhe un nje portret mo
Perse jo?!
Mbase nje dite edhe ty ta bej nje portret, kuptohet me aq sa te me vij duarsh, pasi nuk jam profesionist, dhe nuk mundem qe ti kap te gjitha hiret e tua te bukura...
Anna shkruajti:Saimiri shkruajti:
she she,kete ma pe mua me siguri dhe e bere copy hahahaha shum te bukura te gjitha,pranoni urimet e mia gjithashtu
Epo, tani edhe kopjojme nganjehere. hahahahahaaaaaa.
Me gjithe qejf i pranoj fjalet dhe urimet e tua te ngrohta, te sinqerta dhe miqesore...
Shum shume faleminderit prej teje...
Saimiri je profesionalist i shkelqyshem si ne poezi si ne vizatim edhe ne disa lami tjera je sigurt ...respektet e mija sinqerta .....LETA
leta- Princeshë
- Postime : 6697
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/02/2010
Grejza shkruajti:Perveq fjaleve te arta qe din ti thuresh me aq mjeshteri dhe te rradhitura aq bukure qe cdo kush do kishte nder per ti lexuar, kesaj gjeje ja bashkangjit dhe behesh ende me i persosur me hedhjen e vijave ne leter duke Vizatuar dhe duke shprehure ate ndjnjen e brendshme e cila me se miri tregohet nepermjet lapsit..pergezimet e mija Jo kot te kam quajtur ARTIST i verte por realisht jeni i tille! Grejza
Shume faleminderit, per cdo fjale, urim dhe vleresim te bere nga ana juaj, Grejza, dhe mbi te gjitha te jam teper mirenjohes.
Te uroj cdo te mire dhe suksese te pafundme ne jete.
Sinqerishte:
Saimiri...
ActionCode shkruajti:shoki te lumt
Shum flm, edhe prej teje, mik i nderuar.
Sinqerisht:
Saimiri...
leta shkruajti:Saimiri je profesionalist i shkelqyshem si ne poezi si ne vizatim edhe ne disa lami tjera je sigurt ...respektet e mija sinqerta .....LETA
Faleminderit shume Leta, per fjalet e tua te embla dhe urimet e ngrohta miqesore.
Sinqerishte:
Saimiri...
Edituar për herë të fundit nga Saimiri në Sat 12 Feb 2011 - 2:13, edituar 1 herë gjithsej
Edituar për herë të fundit nga Saimiri në Sat 12 Feb 2011 - 2:14, edituar 1 herë gjithsej
Saimiri shkruajti:
shume imagjinative me cfare e ke punuar saimir me duket me laps te thjeshte apo jooo
Hera- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne mes te asgjekundit.
Postime : 1967
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/05/2010
Hobi : Piktura
Hera shkruajti:Saimiri shkruajti:
shume imagjinative me cfare e ke punuar saimir me duket me laps te thjeshte apo jooo
Po, vetem me laps plumbi e kam punuar...
Aristogata shkruajti:Saimiri shkruajti:
ky qenka shum shum i bukur, bravo
Faleminderit shume Aristogata, dhe me behet qejfi qe te ka pelqyer.
Sinqerisht:
Saimiri...
aha po e kuptoj ...po kete vizatimin tjeter qe pelqeu aristogata eshte i theksuar ??
Hera- I/e Regjistruar
Gjinia :
Hera shkruajti:aha po e kuptoj ...po kete vizatimin tjeter qe pelqeu aristogata eshte i theksuar ??
Edhe ate me laps plumbi e kam punuar, por thjesht sa kam perdorur edhe pak te kuq, po ta vesh re ne qafe dhe gushe, thjesht sa per ta theksuar disi lapsin...
Gjithe te mirat.
Saimiri shkruajti:Hera shkruajti:aha po e kuptoj ...po kete vizatimin tjeter qe pelqeu aristogata eshte i theksuar ??
Edhe ate me laps plumbi e kam punuar, por thjesht sa kam perdorur edhe pak te kuq, po ta vesh re ne qafe dhe gushe, thjesht sa per ta theksuar disi lapsin...
Gjithe te mirat.
e kuptoj eshte shume i theksuar ....bukur saimir po me pelqejne ..suksese !!
Hera- I/e Regjistruar
Gjinia :
Faleminderit Hera, dhe te uroj cdo te mire ne jete e nderuar.
Sinqerishte:
Saimiri...
Sinqerishte:
Saimiri...
te lumte dora...a e vizaton dot nue shqiponj ,e dua ta bej tatuazh ne shpin...
genaro gattuso- I/e Regjistruar
- Postime : 673
Anëtarësuar : 10/07/2010
Faleminderit i nderuar.
Po edhe e vizatojme shqiponjen, perse jo. Por te them te drejten u bene ca kohe qe nuk kam gjetur kohen e pershtatshme per te bere ndonje vizatim te ri. Mbase ndonje dite po gjeta kohe, edhe e bejme nje te tille.
Po edhe e vizatojme shqiponjen, perse jo. Por te them te drejten u bene ca kohe qe nuk kam gjetur kohen e pershtatshme per te bere ndonje vizatim te ri. Mbase ndonje dite po gjeta kohe, edhe e bejme nje te tille.
shum te bukura te gjitha vizatimet sajmir bravo
Ajo goca- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : albania
Postime : 6699
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/06/2010
Mosha : 33
Amelia shkruajti:
shum te bukura te gjitha vizatimet sajmir bravo
Faleminderit shume Amelia, dhe me behet shume qejfi qe te kane pelqyer vizatimet e mia...
Sinqerisht:
Saimiri...
Saimiri Kto qe i ke vizatuar ato vajzat a i ke par diku apo vetem kshu imaxhinate?
/:UserCode"- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 3055
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/01/2010
Mosha : 33
Hobi : Pa hobi :$
UserCode shkruajti:Saimiri Kto qe i ke vizatuar ato vajzat a i ke par diku apo vetem kshu imaxhinate?
Pjesa me e madhe, pothuajse 90 % te tyre, i kam vizatuar duke i pare diku tjeter fotot...
Gjithe te mirat...
Nje pytje per ty ..?
Tek punime grafike, me saktsisht tek Portretet , po m'intereson se si i ke punuar duke i kopjuar apo si? Si ke mundur te besh te tere punimin me nje vi pa ndalur fare ...?
Mire Mbetsh..!
Tek punime grafike, me saktsisht tek Portretet , po m'intereson se si i ke punuar duke i kopjuar apo si? Si ke mundur te besh te tere punimin me nje vi pa ndalur fare ...?
Mire Mbetsh..!
Ardii- I/e Regjistruar
Gjinia :
ActionCode shkruajti:Nje pytje per ty ..?
Mire Mbetsh..!
Pershendetje i nderuar dhe te falenderoj per pyetjen.
Per sa i perket ketyre punimeve, eshte e vertete qe i kam pare diku, duke i pare dhe duke i vizatuar, kete e kam theksuar edhe ne nje tjeter postim pak me lart.
Ndersa per sa iu perket punimit te vijave, nuk eshte se i kam bere keto vija pa ndaluar fare, por i kam bere lehte fare ne fillim, derisa kam arritur ti jap formen e pershtatur, dhe me pas i kam theksuar akoma me shume vijat, ne menyre qe te duken te tilla, per arsye se sikurse e mund ti shohesh edhe vete, dhe sikurse e kam bere te qarte edhe ne fillim te kesaj teme, une me te shumten e punimeve e kam bere me laps te thjesht, dhe nuk eshte se perdor mjete profesionale, pasi qe te jem edhe njehere i sinqerte me te gjithe juve qe jeni kurioza, nuk eshte se kam studiuar per kete dege. Jane thjesht punime nga nje dore amatore, e shtyre nga hobi...
Shpresoj qe te te jem shpjeguar qarte i nderuar, ne lidhje me pyetjen tuaj.
Sinqerisht:
Saimiri...
M'vjen mir i nderuar ket desha ta dij , thjesht isha kurioz ..!
With rsp AcitonCode ..
With rsp AcitonCode ..
Ardii- I/e Regjistruar
Gjinia :
ActionCode shkruajti:M'vjen mir i nderuar ket desha ta dij , thjesht isha kurioz ..!
With rsp AcitonCode ..
Flm shume per gjithshka dhe ne vecanti per kohen e vene ne dispozicion per te ndjekur kaq imtesisht punimet e mia.
Sinqerisht me respekt:
Saimiri...
Saimiri shkruajti:
tash na turperove,edhe ju nga keto.... hahhaha pak shaka por me beri pershtypje kjo e kujt nuk i ben se.... ,urimet e mia te perzemerta,jeni me te vertet fandastik
Vizitor- Vizitor
Flm shume per komplimentet dhe fjalet e tua te perzemerta dhe te sinqerta, qe nuk i kursen asnjehere ndaj punimeve te mia.
Te jam shume mirenjohes per gjithshka e nderuar.
Sinqerisht:
Saimiri...
Te jam shume mirenjohes per gjithshka e nderuar.
Sinqerisht:
Saimiri...
Faqja 1 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Tekste kengesh te ndryshme, te perpunuara me sarkazem. (© Saimiri)
» Saimiri - Vdekja e saj (Tregim)
» Përmallime dhe vuajtje Shpirtërore - Poezi... (© Saimiri)
» Copeza kujtimesh te thyera neper nete pa gjume... (© Saimiri)
» Aforizma te ndryshme...
» Saimiri - Vdekja e saj (Tregim)
» Përmallime dhe vuajtje Shpirtërore - Poezi... (© Saimiri)
» Copeza kujtimesh te thyera neper nete pa gjume... (© Saimiri)
» Aforizma te ndryshme...
Klea Love Forum :: Galeria e forumit :: Albumi Fotografik i Përgjithshëm :: Fotogaleria Shqiptare & e huaja
Faqja 1 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi