Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
7 oret e tmerrit per gruan e kryebashkiakut te Kavajes  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
7 oret e tmerrit per gruan e kryebashkiakut te Kavajes  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7 oret e tmerrit per gruan e kryebashkiakut te Kavajes

Shko poshtë

7 oret e tmerrit per gruan e kryebashkiakut te Kavajes  Empty 7 oret e tmerrit per gruan e kryebashkiakut te Kavajes

Mesazh nga Amel Tue 14 Jun 2011 - 22:52

Një krim i paramenduar që i kapërcen kufijtë e imagjinatës njerëzore diskutohet nën zë në të gjithë Tiranën. Gruaja e kryebashkiakut të sapozgjedhur të Kavajës, Elvis Roshi, ka përjetuar orët e ankthit nën kërcënimin e armëve. Krimi nuk e ka kursyer atë edhe pse shtatzënë në muajin e nëntë dhe priste të sillte në jetë një fëmijë, një djalë. Për ironi të fatit, gjithçka ka ndodhur në vigjilje të 1 qershorit, ditës ndërkombëtare të fëmijëve.
Ka qenë ora rreth 19.30 e së martës kur Griselda Roshi, 28 vjeç, teksa ka shijuar kafen në lokalin e një të afërmi të burrit të saj, në qendrën “Kristal”, është larguar së bashku me mikeshën që e shoqëroi për të marrë një taksi dhe shkuar në shtëpi. Kushëriri i burrit ishte personi i fundit që ka shkëmbyer bisedën në largim e sipër me të, teksa i shoqi ndodhej jashtë Shqipërisë për punë personale.
Familjarët i kanë thënë policisë se Griselda kishte ardhur në Tiranë të premten pasdite, pasi ishte në ditët e saj për të sjellë në jetë fëmijën. Sipas familjarëve, teksa ajo ishte duke ecur drejt vendparkimit të taksive, një fuoristradë me xhama të zinj ka ndaluar përpara saj dhe nga makina kanë dalë 3 burra të armatosur që e kanë futur me forcë në makinë.
Aty ata e kanë goditur me qytën e automatikut, kërcënuar dhe, sipas dëshmisë së gruas, i kanë injektuar diçka që e bëri të kishte një shikim të turbullt. Griselda nuk ka ditur asgjë rreth vendit ku do ta çonin rrëmbyesit, por ajo ka mundur t’u thotë hetuesve se kishin udhëtuar në autostradë në drejtim të Vorës. 28-vjeçarja u ka thënë hetuesve se rrëmbyesit duhet ta kenë çuar në një vend të parapërgatitur, pasi ka mundur të fiksojë tavolinën spitalore që shërben për operacione. Madje gruaja në dëshminë e saj u ka thënë hetuesve se në momentin kur është detyruar të lindë fëmijën kanë qenë të pranishme edhe femra, pasi ka dëgjuar zërin e tyre, ndërsa nuk ka mundur t’u fiksojë pamjen për shkak të shikimit të turbullt nën efektin e injeksionit që i kishin bërë menjëherë pas futjes së dhunshme në fuoristradë.
Më tej Griselda nuk ka ditur t’u thotë asgjë të vlefshme hetuesve, pasi ajo kishte humbur ndjenjat si pasojë e dhunës dhe injeksionit, teksa duhet të ketë sjellë në jetë fëmijën.
Pas lindjes vjen dhe periudha më e vështirë për gruan, të cilën për shkak të hemorragjisë, rrëmbyesit i kanë ndërruar rrobat. Mëngjesin e së mërkurës e kanë hipur në fuoristradën me të cilën e kishin rrëmbyer dhe pas udhëtimit prej disa minutash e kanë hedhur disa metra larg shtëpisë së prindërve të saj në Kavajë.
Familjarët thonë se ajo u flak dhunshëm, barbarisht në rrugë, diku pranë shkollës 9-vjeçare “3 Dëshmorët” nga ku u shpall rreth ditë më parë fitorja e bashkëshortit të saj në zgjedhjet e 8 majit, aty ishte KZAZ-ja.
E gjakosur dhe dhunuar, Griselda ka mundur të zvarritet deri në shtëpinë e saj, pa fëmijën e sapolindur që ka mbetur në ambientin ku ishte mbajtur peng për më shumë se 7 orë. Familjarët thonë se ka qenë ora rreth 03.30 kur 28-vjeçarja është gjetur në gjendje shoku. Policia ka marrë në pyetje të dëmtuarën, të afërm dhe familjarë të saj, por aktualisht nuk ka asnjë person të dyshuar, si dhe nuk ka të dhëna për motivin e kësaj ngjarjeje horror që e ka zanafillën në një nga lagjet më të banuara të kryeqytetit.
Familjarët thonë se Griselda është tashmë në gjendje të rëndë psikologjike dhe nuk di të thotë se kush ishin autorët e rrëmbimit, vendin ku lindi e detyruar fëmijën, apo vendndodhjen e foshnjës dhe as fatin e saj. Askush nuk di të thotë saktësisht se çfarë ka ndodhur, por të gjithë deklarojnë se këtë nuk ka kriminel që ta bëjë. Griselda është e sfilitur. Nuk ka fjalë që të shprehë tmerrin e orëve që kaloi nën kërcënime dhe dhunë. Qytetarët e Kavajës thonë se nuk duhet t’i ndodhte diçka e tillë familjes Roshi, ata janë nga më të respektuarit dhe nuk e meritonin një gjë të tillë.
Vali Qyrfyçi, Luan Kondi

Burimi: Gazeta Shqip
Amel
Amel
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 18
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics