Lezhë, arrestohen vrasësit e Anisa Opingarit
2 posters
Faqja 1 e 1
Lezhë, arrestohen vrasësit e Anisa Opingarit
LEZHE- Policia e Lezhës arreston të dyshuarit kryesorë të vrasjes së Anisa Opingarit. Trupi i 25 vjecares u gjet i masakruar në plazhin e Shëngjinit më 15 korrik 2011.
Policia bën të ditur se i janë vënë prangat Sokol Baçkës, 26 vjeç dhe Genci Biçmetit, 43 vjeç. Policia e Lezhës nuk jep detaje të shumta të operacionit të kryer 48 orë më parë, por deklaron se të arrestuarit janë autorët e vrasjes.
Pas vrasjes hetimet ishin përqëndruar në pistën e një lidhjeje jashtëmartesore të nënës së dy fëmijëve.
Familjarët e Opingarit kishin humbur kontaktet më 11 korrik, 4 ditë para se gruaja nga Berati, por e martuar në Fier, të gjendej e masakruar.
Sipas policisë Anisa Opingari kishte kryer një telefonate anonime, ku kishte biseduar me prindërit e saj. Bazuar në të dhënat e policisë, 25 vjecarja u kishte deklaruar atyre se ishte larguar nga shtëpia dhe u kishte thënë që të mos e kërkonin. Telefonata ishte kryer rreth ores 23:00 të asaj mbrëmjeje, pasi Opingari i kishte lënë fëmijët në banesën e bashkeshortit.
(s.g/BalkanWeb)
Policia bën të ditur se i janë vënë prangat Sokol Baçkës, 26 vjeç dhe Genci Biçmetit, 43 vjeç. Policia e Lezhës nuk jep detaje të shumta të operacionit të kryer 48 orë më parë, por deklaron se të arrestuarit janë autorët e vrasjes.
Pas vrasjes hetimet ishin përqëndruar në pistën e një lidhjeje jashtëmartesore të nënës së dy fëmijëve.
Familjarët e Opingarit kishin humbur kontaktet më 11 korrik, 4 ditë para se gruaja nga Berati, por e martuar në Fier, të gjendej e masakruar.
Sipas policisë Anisa Opingari kishte kryer një telefonate anonime, ku kishte biseduar me prindërit e saj. Bazuar në të dhënat e policisë, 25 vjecarja u kishte deklaruar atyre se ishte larguar nga shtëpia dhe u kishte thënë që të mos e kërkonin. Telefonata ishte kryer rreth ores 23:00 të asaj mbrëmjeje, pasi Opingari i kishte lënë fëmijët në banesën e bashkeshortit.
(s.g/BalkanWeb)

Durrsaku- Legjendë
Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 46
Hobi : cigarja
Re: Lezhë, arrestohen vrasësit e Anisa Opingarit
ti presesh ne fyt keto tipa aman
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009

» Lezhë, arrestohen 4 vajza për prostitucion, në pranga edhe tutorja
» Burg pa afat për vrasësit e 31 vjeçares
» Merr hak per te atin te vellai i vrasesit
» Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit
» GJYKATA\Burg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri...
» Burg pa afat për vrasësit e 31 vjeçares
» Merr hak per te atin te vellai i vrasesit
» Korcë, burg pa afat vrasësit të të moshuarit
» GJYKATA\Burg per vrasesit e te miturit per nji varse floriri...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|