mir se erdhe GOTIKA
+11
Erza
Erika
Miti
Drita
NARDI
Naki
Gerushi
feneri
gesti
Neta E
WebMaster
15 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
mir se erdhe GOTIKA
MIR SE ERDHE GOTIKA NE KETE FORUM TE UROJ NJE ARGETIM TE KENDSHEM NE KETE FORUM [You must be registered and logged in to see this image.]
Re: mir se erdhe GOTIKA
gotika shum te puthura per ty,e mire se na erdhe yllo [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
PERSHENDETJE NGA GOTIKA
Se pari ju pershendes
Jam Albana nga Kosova dhe jetoj ne qytetin e Mitrovices
Jam 25 vjeqe
Kam te mbaruar shkollen e mjeksis si profesion kam GJINEKOLOGJIN
Fal nje antari te kti forumi arrita qe edhe une te behem pjes e kesaj shoqerie
Ku shpresoj qe do ja kalojm mire se bashku
Jam 25 vjeqe
mir se na erdhe gotika do ja kalojme mir beshk
gesti- I/e Regjistruar
- Postime : 2464
Anëtarësuar : 16/01/2009
KLEA LOVE shkruajti:MIR SE ERDHE GOTIKA NE KETE FORUM TE UROJ NJE ARGETIM TE KENDSHEM NE KETE FORUM [You must be registered and logged in to see this image.]
FLM
MIRE SE J GJEJ KLEA LOVE PATJETER SE DO JA KALOJM MIRE [You must be registered and logged in to see this image.]
vera shkruajti:gotika shum te puthura per ty,e mire se na erdhe yllo [You must be registered and logged in to see this image.]
FLM VERA
POASHTU EDHE PER TY SHUME TE PUTHURA
DHE MIRE SE JU GJEJ XHANE [You must be registered and logged in to see this image.]
MIR SE E RDHE GOTIKA UN JAM KLEA LOVE JAM 30 VJECE ME MOSHE EDHE TE UROJ ARGETIM TE KENDSHEM NE KETE FORUM
gesti shkruajti:mir se na erdhe gotika do ja kalojme mir beshk
MIRE SE JU GJEJ GESTI
PATJETER SE DO JA KALOJM MIRE SE BASHKU [You must be registered and logged in to see this image.]
KLEA LOVE shkruajti:TE UROJ MIR SE ARDHJEN EDHE FLM PER RREGJISTRIMIN GOTIKA RRESPEKTE
FLM XHANE
ESHTE KNAQSI TE JEM NE MESIN E GJITHE JUVE
RESPEKT POASHTU EDHE NGA ANA IME
Sa mire qe arriti Gotika. Ajo do te na flase per Mitrovicen! Edhe per lagjen Tavnik, per te cilen shkruante miku im Jakup Ceraja! E tash ka dhe shume te tjera por kjo Gotika , eshte vullkan njeriu i shkrimeve qe me hapin e pare ka arritur te beje shume! Nderime! dhe Suksese !
feneri- I/e Regjistruar
- Postime : 556
Anëtarësuar : 27/09/2009
Gotika ! Nderime! Ja per mirseardhje ! [You must be registered and logged in to see this image.] Ketu ne Klea do te behesh e madheeeeeeeeeeeeee !
feneri- I/e Regjistruar
- Postime : 556
Anëtarësuar : 27/09/2009
KLEA LOVE shkruajti:MIR SE E RDHE GOTIKA UN JAM KLEA LOVE JAM 30 VJECE ME MOSHE EDHE TE UROJ ARGETIM TE KENDSHEM NE KETE FORUM
FLM ZEMRA
POR ME BESO QE NUK KAM DITUR QE E KE HAPR TEMEN PER MUA KTU TEK PREZANTIMI POR LIRISHT MUND TA FSHISH PO DESHE QE MOS TE JEN DY TEMA TE NJEJTA
persh gotika,une jam vera nga pogradeci i shqiperise [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
GOTIKA shkruajti:Se pari ju pershendes
Jam 25 vjeqe
Shm Prezantim i Bukur Albana,Mir se na erdhe dhe nji her
Gerushi- I/e Regjistruar
- Postime : 1745
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/01/2009
feneri shkruajti:Sa mire qe arriti Gotika. Ajo do te na flase per Mitrovicen! Edhe per lagjen Tavnik, per te cilen shkruante miku im Jakup Ceraja! E tash ka dhe shume te tjera por kjo Gotika , eshte vullkan njeriu i shkrimeve qe me hapin e pare ka arritur te beje shume! Nderime! dhe Suksese !
FLM
SA MIRE QE GJENDEM NE MESIN E KSAJ SHOQERIE KAQ TE MREKULLUSHME
PO TI MOS VALLE JE NGA MITROVICA???
Gerushi shkruajti:GOTIKA shkruajti:Se pari ju pershendes
Jam 25 vjeqe
Shm Prezantim i Bukur Albana,Mir se na erdhe dhe nji her
Mire se ju gjeje
Per arsye se egzistonin 2 tema. ato i bashkova..Ju lutem vetem urojini Mir se ardhen mos dilini nga tema..!
Flm te gjithve
Flm te gjithve
Edituar për herë të fundit nga Gerushi në Thu 8 Oct 2009 - 7:24, edituar 1 herë gjithsej
Gerushi- I/e Regjistruar
- Postime : 1745
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/01/2009
vera shkruajti:persh gotika,une jam vera nga pogradeci i shqiperise [You must be registered and logged in to see this image.]
Gezohem Yllo
Pershendtje edhe per ty
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gerushi shkruajti:Per arsye se egzistonin 2 tema. ato i bashkova..Ju lutem vetem urojini Mir se ardhen mos dilini nga tema..!
Flm te gjithve
Ke te drejt
Pajtohem me ty ta mbshtes mendimin
Naki shkruajti:Pershendetje Gotika mire se ke ardhur argetim te kendshem ne vijim
Pershendetje edhe nga ana ime
Flm mire se ju gjeje
mir se erdhe GOTIKA klm ne kete forum
NARDI- I/e Regjistruar
- Postime : 6
Anëtarësuar : 08/10/2009
Mir se ke ardh Gotika, uroj te kalosh bukur ne ket forum.
Drita- I/e Regjistruar
- Postime : 220
Anëtarësuar : 26/09/2009
Miti shkruajti:Mir se keni ardhur ne mesin ton gotika shpresoj se do te kaloni mir..
Mire se ju gjej Miti patjeter se do ja kalojm mire
Drita shkruajti:Mir se ke ardh Gotika, uroj te kalosh bukur ne ket forum.
Mire se ju gjej Drita
viola shkruajti:Mir se ke ardh Gotika te uroj gjith te mirat ne forum [You must be registered and logged in to see this image.]
Mire se ju gjeje Viola [You must be registered and logged in to see this image.]
mire se na erdhe gotika e dashur shpresojm tja kalojm sa me mire bashk [You must be registered and logged in to see this image.]
Erika- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : diku neper bote
Postime : 6656
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2009
Mosha : 34
Hobi : studente
MIR SE KE ARDHUR NE MESIN E GJITH NJEREZVE TE RRESPEKTUAR EDHE TE DASHUR NJERI ME TJETRIN [You must be registered and logged in to see this image.]
ERIKA shkruajti:mire se na erdhe gotika e dashur shpresojm tja kalojm sa me mire bashk [You must be registered and logged in to see this image.]
Pershendetje ERIKA
Mire ju gjej Yllo patjeter se do ja kalojm mire se bashku [You must be registered and logged in to see this image.]
e
KLEA LOVE shkruajti:MIR SE KE ARDHUR NE MESIN E GJITH NJEREZVE TE RRESPEKTUAR EDHE TE DASHUR NJERI ME TJETRIN [You must be registered and logged in to see this image.]
Flm Yllo
Eshte knaqsi edhe per mua te jem ne mesin e gjithe kesaj shoqerie kaq te mrekullushem
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] te uroj mirseardhjen dhe kalofsh mire midis nesh
Vizitor- Vizitor
stefan shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] te uroj mirseardhjen dhe kalofsh mire midis nesh
Flm STEFAN
Mire se ju gjej [You must be registered and logged in to see this image.]
MIRESE ERDHE GOTIKA JA KALOFSH MIRE NE KET FORUM TE EMBEL [You must be registered and logged in to see this image.]
OLAS- I/e Regjistruar
- Postime : 659
Anëtarësuar : 28/09/2009
Hobi : LEXIMI
mir se erdhe edhe ti gotika argetim te mbar [You must be registered and logged in to see this image.]
engjell- I/e Regjistruar
- Postime : 109
Anëtarësuar : 12/10/2009
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi