Rama: Jemi gati te kthehemi ne Kuvend
Faqja 1 e 1
Rama: Jemi gati te kthehemi ne Kuvend

“Deklarata zyrtare e publikuar ne faqen e OSBE-se ben thirrje per nje hetim parlamentar bazuar ne Kushtetute per zgjedhjet. Me presidentin Soares rame dakord se hetimi parlamentar nuk mund te kushtezohet. Ai shprehu bindjen se opozita duhet te kthehet ne Kuvend dhe une i shpreha vullnetin per t’i dhene fund bojkotit sapo Berisha te lejoje hetimin”, ka pohuar Rama.
Lideri i opozites ka theksuar se kriza politike ne Shqiperi ka nisur per shkak te qendrimeve te qeverise dhe ka nenvizuar se PS eshte gati te kontribuoje ne dhenien fund te saj nese transparenca e zgjedhjeve do te jete e pakushtezuar.
“Ne jemi ne bojkot sepse demokracia eshte ne krize, fundi i te ciles fillon me transparencen e pakushtezuar te zgjedhjeve. Tere bota kerkon hetim te zgjedhjeve dhe OSBE ka kerkuar publikisht qe zgjedhjet te hetohen”, ka thene Rama.
Me tej, ai i ka drejtuar nje apel kryeministrit Berisha, duke i kerkuar qe te degjoje thirrjet e faktorit nderkombetar. “I bej thirrje kryeministrit Berisha qe te degjoje kembanat qe bien nga te kater anet”, ka shtuar Rama.

» Rama: Jemi gati për dialog
» Rama: Në Kuvend, nëse bëhet transparenca e zgjedhjeve
» Rama:Gati per dialog ne tryezen e presidentit
» Ronaldo: Jemi gati për United
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
» Rama: Në Kuvend, nëse bëhet transparenca e zgjedhjeve
» Rama:Gati per dialog ne tryezen e presidentit
» Ronaldo: Jemi gati për United
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi