Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima

2 posters

Shko poshtë

Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima Empty Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima

Mesazh nga Alberti Sat 25 Sep 2010 - 0:14

Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima Thumbnail.php?file=loto4_673154592

Fituesit të madh të lotos, amerikanit Milledge McCassell, përveç fatit, i është dashur edhe arkëtari i ndershëm. Një arkëtar mashtrues i ka thënë që ka ndodhur një gabim dhe pensionisti amerikan Milledge McCassell (72) nga New Yorku gati ka mbetur pa çmimin e lotos prej 14 milionë dollarëve, sepse punëtori i “Dynasty Deli” në Queens ka tentuar ta mashtrojë. Pasi që arkëtarit në ekran i ka shndritur që tiketa e lotos ka fituar, me ftohtësi i ka thënë McCassellit që ka ndodhur një gabim dhe i ka paguar vetëm disa dollarë.
-“E çka u bë me fitimin e madh”, e kam pyetur, dhe ai më ka thënë që nuk ia kam dhënë tiketën fituese dhe ka shtuar se nuk dinte për çfarë jam duke folur, – tha McCasell për New York Daily Mail. Mashkulli anonim e ka marrë tiketën dhe nuk ka dashur ta kthejë duke pretenduar që e ka humbur. McCassell e ka ditur që diçka nuk është në rregull dhe ditën tjetër ka shkuar tek punëtori tjetër, tek i cili ka pasur besim. Bashkë e kanë thirrur lotarinë dhe kanë paraqitur rastin. Pronari i qendrës tregtare, Taha Al Saidi, dramën mbi tiketën e ka quajtur një mosmarrëveshje të madhe dhe ka thënë që askush nuk mashtron në qendrën e tij tregtare. Punëtori nuk punon më atje. Megjithatë, lotaria ka ndaluar shitjen e mëtejshme të tiketave aty dhe ka tërhequr gjithë aparatet. Mashtruesin tani e kërkon policia.
“Jam shumë i entuziazmuar! Kjo ka qenë një përvojë mjaft e keqe” - ka shtuar McCassell, ndërsa mbesa e tij ka shtuar që kurrë nuk do të blejë më në atë qendër tregtare.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima Empty Re: Ka fituar 14 milionë dollarë, arkëtari i paguan t’ima

Mesazh nga Anakonda Fri 6 Apr 2012 - 17:34

sa gjynah qe me vjen per pensionistin e gjore qe e kan mashtruar ne kete menyre
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time