Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kthimi i vijave te trupit pas lindjes People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kthimi i vijave te trupit pas lindjes People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kthimi i vijave te trupit pas lindjes

2 posters

Shko poshtë

Kthimi i vijave te trupit pas lindjes Empty Kthimi i vijave te trupit pas lindjes

Mesazh nga kasperi Wed 23 Nov 2011 - 2:52

Shumica e femrave gjatë shtatzënisë trashen shumë, dhe u duhet kohë bukur e gjatë pas lindjes që të kthehen në linjën e mëparshme.

Kthimi i vijave te trupit pas lindjes S_ka_pushim_per_bukuroshet-300x225

Por, femrat nga bota e shoubizit për shkak të punës, duhej që linjën ta kthejnë sa më parë që është e mundur që të mund të shkëlqejnë në qilimin e kuq dhe në pistat e modës. Shumë femrave të njohura, kjo u shkojë për dore.

Miranda Kerr

Ndoshta vëmendjen e medieve me të madhe ditëve të fundit e tërhoqi Miranda Kerr, e cila para më pak se një muajin e lindi djalin Flin-in.

Miranda e cila me 13 vjet filloi të merret me modelim gjendet në vendin e katër të femrave më seksi në botë në listën që e përpilon portali “Models.com”.

Doutzen Kroes

Modelja holandeze Doutzen Kroes më pak se dy muaj pas lindjes pozoi në veshje të brendshme dhe në bluza të ngushta, nën të cilat nuk mbante gjimbajtëse, duke u treguar të gjithve se shtatzënia nuk i ka lënë “shenjë në trupin e saj”.

Jessica Alba

Jessica Alba e lindi fëmijën e dytë në gusht të këtij viti, vajzën Heven Garner. Vetëm 13 ditë pas lindjes dukej shumë vitale. Pas një muaji jo të plotë nga lindja u paraqit në ceremoninë “Alma” dhe përveç që fitoi komente të shumta se dukej më mirë se kurrë më parë, ajo vet pohoi se është e gatshme t’i kthehej aktrimit.

Eva Herzigova

Çekja e bukur, modelja Eva Herzigova, e cila në prill të këtij viti e lindi djalin e dytë, Filip-in, një muaj pas lindjes u paraqit në qilimin e kuq në Kanë.

Modelja i zbuloi këtu këmbët e gjata dhe vitale. Eva e dëshmoi se shumë shpejt pas lindjes u rikthye në numrin e vjetër të rrobave.
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kthimi i vijave te trupit pas lindjes Empty Re: Kthimi i vijave te trupit pas lindjes

Mesazh nga Anakonda Tue 28 Feb 2012 - 18:02

Keshilla shum te vlefshme.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time