Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
David Silva, në Manchester City People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
David Silva, në Manchester City People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

David Silva, në Manchester City

Shko poshtë

David Silva, në Manchester City Empty David Silva, në Manchester City

Mesazh nga Alberti Fri 2 Jul 2010 - 5:27

David Silva, në Manchester City Thumbnail.php?file=d_802840134

Manchester City e ka bërë një gjuajtje të madhe, duke i siguruar shërbimet e mesfushorit të përfaqësueses spanjolle David Silva. Futbollisti i deritashëm i Valencias do t’i bashkohet ekipit Citizens pas përfundimit të Botërorit.

“Dëshiroj ta falënderoj Valencian si klub, tifozët e flaktë, bashkëlojtarët dhe stafin. Do të mbetet gjithmonë një skuadër e veçantë për mua. Ishte koha për një sfidë të re. Mendoj se Premierliga është njëri nga kampionatet më sfiduese dhe dëshiroj të fitoj me Cityn”, ka thënë mesfushori Silva, i cili ka nënshkruar kontratë katërvjeçare.

Shuma e këtij transferi nuk është bërë e ditur, por flitet se Valencia ka përfituar rreth 30 milionë euro nga kjo shitje.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: