Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në Hungari organizohet “Miss Mafia” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në Hungari organizohet “Miss Mafia” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Në Hungari organizohet “Miss Mafia”

2 posters

Shko poshtë

Në Hungari organizohet “Miss Mafia” Empty Në Hungari organizohet “Miss Mafia”

Mesazh nga Alberti Sat 25 Sep 2010 - 0:05

Në Hungari organizohet “Miss Mafia” Thumbnail.php?file=14_missm4_890414381

Në Budapest do të mbahet një garë e pazakontë bukurie. Kriteret e vetme të cilat duhet t’i plotësojnë vajzat për të garuar është se ato duhet të jenë të paktën një herë të dënuara për ndonjë krim mafioz dhe përparësi kanë ato vajza që kanë qenë të dënuara me burg.
Vajzat, siç njoftojnë agjencitë, mund të marrin pjesë në garë vetëm pasi të sjellin tek juria përzgjedhëse dosjen e policisë, e cila dëshmon se ato kanë qenë të dënuara për krimet mafioze. “Miqtë disa herë më kanë këshilluar të lajmërohem në ndonjë garë bukurie, por nuk ka mundur për shkak të kaluarës sime kriminale”, thotë njëra nga finalistet.
Fituesja e kësaj gare fiton një automobil dhe një banesë në Budapest. Përzgjedhja e bukuroshes së rrezikshme do të mbahet në një bar i cili ishte shkatërruar gjatë një konflikti ndërmjet dy bandave rivale.
“Garueset janë mashtruese, anëtare të bandave të plaçkitjes së bankave, kështu që presim një natë plotë emocione”, tha njëri prej organizatorëve

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Në Hungari organizohet “Miss Mafia” Empty Re: Në Hungari organizohet “Miss Mafia”

Mesazh nga Vizitor Sat 25 Sep 2010 - 0:12

E pastaj themi pse prishet bota!!!
Kur cdo bukuri e ka fillin prej moralit te edukuar...
Ka mbetur vec te nxjerrim: miss droga, miss banalja, miss rrugacja...
Cka i ka mbetur nivelit kulturor sot?!...
Aspak nuk me terhoqi vemendjen ky budallallek i zgjuar apo zgjuarsi e budallallepsur, perkushtuar menyres se devijuar qe perjeton bota sot.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Në Hungari organizohet “Miss Mafia” Empty Re: Në Hungari organizohet “Miss Mafia”

Mesazh nga Anakonda Fri 6 Apr 2012 - 17:36

i vetmi mis qe po shfaqet dhe me berishum pershtypje
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi