Kasilas: Mesi më i miri,”Topi i Artë” për një spanjoll
2 posters
Faqja 1 e 1
Kasilas: Mesi më i miri,”Topi i Artë” për një spanjoll
Portieri i Real Madridit, Iker Kasilas, ka shprehur mendimin e tij se kujt duhet t’i takojë “Topi i Artë”. Në rrethin e ngushtë për këtë çmim janë tre futbollistët e Barcelonës: Çavi Hernandez, Andres Iniesta dhe Lionel Mesi. “Të tre janë futbollistë të shkëlqyeshëm, por të jem i sinqertë, unë do të votoja për Çavin dhe Iniestën. Shpresoj të mos zemërohet Mesi për këto fjalë. Mesi është më i miri në botë, por unë nuk do të dëshiroja që ai të fitojë çmimin”, ka thënë Kasilas për gazetën “Marca”. Edhe vetë portieri i Realit ishte në mesin e kandidatëve për këtë çmim, por nuk arriti të gjenden në rrethin e ngushtë. “Jam i dëshpëruar që nuk u gjenda në mesin e finalistëve”, ka theksuar portieri i kombëtares spanjolle. Sa i përket humbjes bindëse nga Barcelona (0:5) në kuadër të kampionatit spanjoll, Kasilas nuk ka dashur të flasë shumë për atë ndeshje. “Ishte vetëm njëra nga humbjet”, është shprehur shkurt portieri i Realit.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Kasilas: Mesi më i miri,”Topi i Artë” për një spanjoll
Messi,sepse e meriton ndersa ai kembethati i realit ta mbaj gojen kur te flase per kampinonin e kampioneve.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Van Basten: Mesi-Barcelona, pa dyshim më të mirët në botë
» Mbreti spanjoll shpallet i padëshirueshëm në qytetin katalonas
» Kalendar radiografie erotik, mjekët spanjoll tronditen
» Ibra më i miri në Suedi për të pestën herë