Polici vallëzon dhe drejton komunikacionin
2 posters
Faqja 1 e 1
Polici vallëzon dhe drejton komunikacionin
Polici i trafikut, Uilbert Kastilo, me vite rregullon komunikacionin nëpër rrugët e qytetit të Nju-Jorkut, por ajo që e dallon atë nga policët e tjerë është pritja jo e mrrolur për shoferët, por është e kundërta. Duke vallëzuar, ai atyre u tregon se nga t’ia mbajnë, kur duhet ndalur e kur duhet nisur, kjo i zbavit ata dhe ua zbukuron ditën atyre. Rreth tij shihen shumë këmbësorë-turistë, të cilët duan ta fotografojnë atë, përderisa shoferët vendas tashmë janë mësuar me të dhe porsa të afrohen e përshëndesin me duar, derisa ai me buzëqeshje e bën të njëjtën gjë edhe për ta. “Më duhet të vallëzoj, ngase vallëzimi më inspiron dhe më bën të ndihem mirë. Ky është një lloj ushtrimi. Në vend se të qëndrojmë në një vend, rregullojmë komunikacionin, kënaqemi dhe punojmë”, thotë Kastilo.
“Nëse shoferët janë të pikëlluar apo të mërzitur, ndërsa unë i bëj të qeshin, atëherë e kam kryer punën time”, thekson babai i tre fëmijëve.
“Nëse shoferët janë të pikëlluar apo të mërzitur, ndërsa unë i bëj të qeshin, atëherë e kam kryer punën time”, thekson babai i tre fëmijëve.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Polici vallëzon dhe drejton komunikacionin
ky po qe qenka polic tamam
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ndergjegja drejton jeten apo jeta ndergjegjen?
» Dasma e 16 vjeçares që drejton emisionin në Channel 4 (FOTO)
» Polici Befason Me Performancën Në Rrugë (Video)
» Dasma e 16 vjeçares që drejton emisionin në Channel 4 (FOTO)
» Polici Befason Me Performancën Në Rrugë (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi