Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lopa me bri në mes të ballit!!! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lopa me bri në mes të ballit!!! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lopa me bri në mes të ballit!!!

2 posters

Shko poshtë

Lopa me bri në mes të ballit!!! Empty Lopa me bri në mes të ballit!!!

Mesazh nga Emona Sat 23 Apr 2011 - 3:49

Bujku kinez Xhia Kebing me rastin e pjelljes së njërës nga viçat e tij ka vërejtur se njëri prej tyre kishte në ballë vetëm një gungë të vockël, por në atë çast as që mund ta merrte me mend se çka do të zhvillohet nga ajo vrimë
Kinezi as që ka mundur të ëndërrojë se nga ajo gungë e vogël më vonë do të zhvillohet një bri, madje në mes të ballit, duke u shndërruar në atraksion turistik.
Briri i gjatë 20 centimetra nuk i ka zëvendësuar dy brirët anësorë të lopës, që gjithashtu janë zhvilluar në dy anët e kokës.Lopa me bri në mes të ballit!!! 21lopa24

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lopa me bri në mes të ballit!!! Empty Re: Lopa me bri në mes të ballit!!!

Mesazh nga Anakonda Thu 5 Apr 2012 - 4:18

qenka lop e vecant,sepse ka dal neper forume...............
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye