Femrat me vithet më të mira në planet
2 posters
Faqja 1 e 1
Revista “Entertainment”, ka përpiluar listën e 20 prapanicave më të bukura të shoubiznesit.
Dhe në krye të kësaj liste, këtë herë gjendet zeshkania seksi Kim Kardashian, e cila ka marrë numrin më të madh të votave, ndërsa pas saj vijnë bukuroshet e tjera Jennifer Lopez dhe Beyonce. Në top-dhjetëshe gjenden edhe Jessica Biel, Lady Gaga, Shakira, Rihanna, Sofia Vergara, Katy Perry dhe Jessica Alba.
Kim Kardashian
[Only mods are allowed to see this link]
Tashmë është e njohur se është pikërisht prapanica e saj rrumbullake dhe e bukur, që e ka bërë të famshme zeshkanen Kim Kardashian dhe ajo është e vetëdijshme për këtë, prandaj një kujdes të veçantë i kushton pikërisht kësaj pjese të trupit.
Jennifer Lopez
[Only mods are allowed to see this link]
Vite me radhë Jennifer Lopez ka qenë pronare e titullit të prapanicës më seksi dhe më të bukur në shoubiznes, por duket se me kalimin e viteve, ky fakt fillon të zbehet dhe se ajo duhet t’u lëshoj vend bukurosheve të tjera, por edhe vendi i dytë është një çmim i mjaftueshëm.
Beyonce Knowles
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ndoshta nuk e ka prapanicën më të bukur, por ajo di mjaft mirë ta tund dhe ta dridh në skenat e koncerteve dhe videoklipet e sa. Edhe vet Beyonce ka deklaruar shumë herë se ndjehet krenare me prapanicën e saj të madhe. S’ka dyshim se po.
Jessica Biel
[You must be registered and logged in to see this image.]
Se Jessica Biel ka një prapanicë të bukur dhe seksi, e dëshmon edhe fakti se ajo të dashur e ka zemërthyesin Justin Timberlake. Edhe Jessicaa nuk e ka problem të reklamoj prapanicën e saj seksi, por vazhdimisht vesh kreacione të cilat e nxjerrin në pah këtë veti trupore të saj.
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 43
Re: Femrat me vithet më të mira në planet
Per Beyonce jam dakord..sepse e adhuroj dreqen....edhe J.Lo..mire eshte.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Diaz: Vithet tani i kam më të mira se para 20 vjetësh
» Femrat “pijanece”, me te mira ne shtrat
» Meshkujt e pranojnë që femrat janë shumë më të mira në “multi-tasking”
» Gruaja me vithet me te medha ne bote.
» Femrat e bukura shihen si objekt nga vetë femrat