Artistja 4-vjecare nga Australia
2 posters
Faqja 1 e 1
Artistja 4-vjecare nga Australia
Artistja Aelita Andre nga Australia ka vetëm 4 vjet, ndërsa veprat e saj arrijnë çmimin deri në 24 mijë dollarë.
Vajza është bërë e njohur në gjithë botën, ndërsa sot është hapur ekspozita e saj e parë në New York.
Historianët e artit i krahasojnë veprat e saj me ato të viganëve të pikturës, Jackson Pollock dhe Pablo Picassos, transmeton “Daily Mail”.
Nëna e saj Nikka thotë se vajza ka filluar të pikturojë që kur ishte 11 muajshe, para se të fillonte të ecë. Tani në shtëpi ka edhe atelienë e saj. Pikturat e saj arrijnë çmimin midis pesë dhe 10 mijë dollarë, ndërsa piktura më e shtrenjtë e saj është shitur në Hong Kong për 24 mijë dollarë.
Prindërit e saj mohojnë se ndonjëherë kanë detyruar vajzën e saj të pikturojë dhe insistojnë se veprat e vajzës së saj duhet të vlerësohen në bazë të vlerave artistike, e jo në bazë të moshës së saj.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Artistja 4-vjecare nga Australia
cfare femije inteligjente qe qenka
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Australia, stop modeleve “size zero”
» Australia kthen refugjatët grekë, siç Greqia shqiptarët!
» Gjysh ne moshen 29 -vjeçare
» Portreti i mahnitshëm me njollat e kafesë nga artistja Hong Yi
» Acarohet Bleona: Une artistja e veshur me keq ? Nje shpifje e mediave shqiptare !
» Australia kthen refugjatët grekë, siç Greqia shqiptarët!
» Gjysh ne moshen 29 -vjeçare
» Portreti i mahnitshëm me njollat e kafesë nga artistja Hong Yi
» Acarohet Bleona: Une artistja e veshur me keq ? Nje shpifje e mediave shqiptare !
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi