I dehuri futet në shtratin e një shtëpie të panjohur
3 posters
Faqja 1 e 1
I dehuri futet në shtratin e një shtëpie të panjohur
Ka dalë jashtë gjithë mbrëmjen dhe pasi ka kaluar mesnata e ca orë më pas, gjithë ç’kishte në mend ishte t’ia këpuste një gjumi.
Por jo si gjithë të tjerët në shtëpinë e vet, por në më të parën që i doli para syve.
Ngjarja e rrallë ka ndodhur natën e kaluar në Selanik, transmeton NOA.
Një 36 vjeçar vendas, mesa duket i pirë, ka hyrë në një shtëpi, njerëzit e të cilës as që i kishte parë ndonjëherë. Me të hyrë, dhoma e parë me të cilën është ndeshur ka qenë salloni i ndenjes.
“I vdekur” për gjumë, është hedhur në divan dhe sytë i janë këputur.
Në mëngjes, gruaja e shtëpisë është zgjuar. Por 45-vjeçarja është shtangur kur në divan ka parë një djalë të ri që flinte i veshur.
Nuk ka bërë zhurmë, por me telefon në dorë ka dalë jashtë, ka njoftuar policinë dhe ka pritur të vijnë e të merren ata.
Me të mbërritur policia, e ka prangosur në gjumë të riun, që më pas pohoi se ishte i dehur dhe nuk dinte se në cilën shtëpi kishte hyrë, thjesht dhe vetëm për një sy gjumë.
Por jo si gjithë të tjerët në shtëpinë e vet, por në më të parën që i doli para syve.
Ngjarja e rrallë ka ndodhur natën e kaluar në Selanik, transmeton NOA.
Një 36 vjeçar vendas, mesa duket i pirë, ka hyrë në një shtëpi, njerëzit e të cilës as që i kishte parë ndonjëherë. Me të hyrë, dhoma e parë me të cilën është ndeshur ka qenë salloni i ndenjes.
“I vdekur” për gjumë, është hedhur në divan dhe sytë i janë këputur.
Në mëngjes, gruaja e shtëpisë është zgjuar. Por 45-vjeçarja është shtangur kur në divan ka parë një djalë të ri që flinte i veshur.
Nuk ka bërë zhurmë, por me telefon në dorë ka dalë jashtë, ka njoftuar policinë dhe ka pritur të vijnë e të merren ata.
Me të mbërritur policia, e ka prangosur në gjumë të riun, që më pas pohoi se ishte i dehur dhe nuk dinte se në cilën shtëpi kishte hyrë, thjesht dhe vetëm për një sy gjumë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: I dehuri futet në shtratin e një shtëpie të panjohur
ore po se moret vesh kush ishte kymo ????? po un isha bre
Re: I dehuri futet në shtratin e një shtëpie të panjohur
keshtu esht kur je i dehur,si jep hall se cfar te ndodh
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» I dehuri vjedh aeroplanin
» Gjykatë, arrest shtëpie djalit të Dades
» I dehuri qe di te ece edhe me stil (video)
» Në shtratin e Rosie Huntington-Whiteley
» Profesori ben skandal: ”Si detyre shtepie, masturbohuni dhe pershkruajeni”
» Gjykatë, arrest shtëpie djalit të Dades
» I dehuri qe di te ece edhe me stil (video)
» Në shtratin e Rosie Huntington-Whiteley
» Profesori ben skandal: ”Si detyre shtepie, masturbohuni dhe pershkruajeni”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi