Vazhdon terri tek Inter
5 posters
Faqja 1 e 1
Vazhdon terri tek Inter
Skuadra e Gasperinit nuk mund të këndellet ende në këtë fillim sezon. Pas blerjeve që bëri në ditën e fundit të afatit kalimtar, është pritur një tjetër Inter por si duket kësaj skuadre ende i nevoitet kohë. Pas humbjes që pësoi si mysafirë ndaj Palermos, Inter sonte ka përjetuar një tjetër humbje shokuese në shtëpi ndaj turqve të Tranzonspor të cilët arritën të nxjerrin 3 pikë të plota pasi fituan me rezultat minimal 1-0, me golin që e shënoi Celustka, në 76-të në ndeshjen e parë në kuadër të Champions League.
Trabzonspor po luanë në Champions për shkak të pezullimit të Fenerbahces. Gasperinin e pret një tjetër ndeshje e vështirë ndaj Romës të shtunën në “Giusepe Meazza”
Trabzonspor po luanë në Champions për shkak të pezullimit të Fenerbahces. Gasperinin e pret një tjetër ndeshje e vështirë ndaj Romës të shtunën në “Giusepe Meazza”
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
Re: Vazhdon terri tek Inter
Kjo skuader ka skaduar nuk e di se pse jane tifoza valle me te.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
shpresoj ne te ardhmen ky ekip te bej ndryshime se nuk e ka punen mir keshtu
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Interi nuk ka pat skuader ndonjer pervec kohes se Morinjos
2 ekipe ka Italia Juventus e Milan
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
Albert shkruajti:Interi nuk ka pat skuader ndonjer pervec kohes se Morinjos
po sepse interi nuk ka pasur ne kry si financier mafioz e fashist
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
po po se po mos mirnit ibren as ato qe moret nuk do kishit marrTonii shkruajti:Albert shkruajti:Interi nuk ka pat skuader ndonjer pervec kohes se Morinjos
po sepse interi nuk ka pasur ne kry si financier mafioz e fashist
Lajtaret qe ka pat juvja ate kohe eshte turp te flasesh per trukime mos po i blen e tani se ka marr penallti pa fund
e ka treguar loja dhe atehere se kush ka qen fuqija e sportit italian
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
dakort por nuk mund te thuash qe interi ska qen asnjeher ekip
sepse Interi ka qen historikisht dhe eshte pjes e e pandar e futbollit elitar Italian
cdo ekip ka uljet e ngritjet e tij, une nuk jam tifoz i cmendur madje rrall e ndjek futbollin por them se Interi eshte nje ekip qe ka len gjurm te thella ne futbollin Italian, sa per ata persona qe debatojne jo ekipi im esht me i mir se i yti do te thoshja : njeher kukumjacka po i mburrej shpendeve te pyllit se zogjt e saj ishin me te miret e me te bukurit, kur e degjoj birbili filloj te qesh, a mund te jen te bukur zogjt e kukumjackes ?! keshtu dhe tifozet sado kukumjack ta kene ekipin do ta mburrin
sepse Interi ka qen historikisht dhe eshte pjes e e pandar e futbollit elitar Italian
cdo ekip ka uljet e ngritjet e tij, une nuk jam tifoz i cmendur madje rrall e ndjek futbollin por them se Interi eshte nje ekip qe ka len gjurm te thella ne futbollin Italian, sa per ata persona qe debatojne jo ekipi im esht me i mir se i yti do te thoshja : njeher kukumjacka po i mburrej shpendeve te pyllit se zogjt e saj ishin me te miret e me te bukurit, kur e degjoj birbili filloj te qesh, a mund te jen te bukur zogjt e kukumjackes ?! keshtu dhe tifozet sado kukumjack ta kene ekipin do ta mburrin
Tonii- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
As une nuk jam i cmendur po e adhuroj ekipin e juventusit se kur ka juventus ne europ ka dhe fotboll kur ka juventus ka dhe komtare Italiane dhe Interin dhe Milanin E ADHUROJ KUR LUAJNE NE EVROP ashtu si dhe Napolin mbrem qe beri spektakel se dua qe Italianet te kthehen ne majat Eoropes Dhe ishalla kan fat dhe e fitojn CampisinTonii shkruajti:dakort por nuk mund te thuash qe interi ska qen asnjeher ekip
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
Similar topics
» Viva Inter
» INTER EC MO LAL SA MIR QE JEEEEEEEEEE
» Partizan -Inter-0-0
» Fc. INTER 1908