Qenushi më i lezetshëm në botë
4 posters
Faqja 1 e 1
Qenushi më i lezetshëm në botë
Boo ka rreth 2 milionë fansa në Facebook, por nuk është as aktor dhe as këngëtar.
Boo është një qenush i cili ka famën që shumë njerëz ëndërrojnë dhe gjithashtu ka shumë sukses me femrat: vitin e kaluar Kim Kardashian postoi një foto të tij në blogun e saj ndërsa këngëtarja Kesha shkroi në Twitter se Boo ishte i dashuri i saj i ri.
Pronari i qenushit i ka hapur profilin në Facebook në vitin 2009 dhe që atëherë fansat e tij shtohen gjithmonë e më shumë.
Jo vetëm kaq. Së shpejti do të dalë në treg edhe një libër me fotografitë e qenit me titull “Boo, jeta e qenit më të bukur në botë”.
Duke parë suksesin e deritanishëm, me siguri që libri do të jetë një “bestseller”.
Boo është një qenush i cili ka famën që shumë njerëz ëndërrojnë dhe gjithashtu ka shumë sukses me femrat: vitin e kaluar Kim Kardashian postoi një foto të tij në blogun e saj ndërsa këngëtarja Kesha shkroi në Twitter se Boo ishte i dashuri i saj i ri.
Pronari i qenushit i ka hapur profilin në Facebook në vitin 2009 dhe që atëherë fansat e tij shtohen gjithmonë e më shumë.
Jo vetëm kaq. Së shpejti do të dalë në treg edhe një libër me fotografitë e qenit me titull “Boo, jeta e qenit më të bukur në botë”.
Duke parë suksesin e deritanishëm, me siguri që libri do të jetë një “bestseller”.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Qenushi më i lezetshëm në botë
00027003 sa kafshe e bukur celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
I lezetshem... :scratch:
Emona- WebMaster
Gjinia :
erdhi tek une kjo celebrate005 celebrate005EmoNa shkruajti:I lezetshem... :scratch:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Ka marr Boo dhene...u be sfond ke gjithe celularet hahahahaaaa
Mu mu duk si kafshe pellushi qe luajne bebat...
Sa i bukur...
Mu mu duk si kafshe pellushi qe luajne bebat...
Sa i bukur...
dajti modh shkruajti:erdhi tek une kjo celebrate005 celebrate005EmoNa shkruajti:I lezetshem... :scratch:
Per Boo'n ishte..qenushine lezetshemm celebrate005
Emona- WebMaster
Gjinia :
Une nuk i du kafshet ne shpi....packa se kalamajve i ra goja per nje qenush...
Po nje si Boo do e mbaja me qejf. 00027003
Ariel shkruajti:Une nuk i du kafshet ne shpi....packa se kalamajve i ra goja per nje qenush...
Mom ,kokshe si un..as un si duroj kafshet ne shtepii..po Bo shuum i lezetshem e kish amajt me qef.. celebrate005
Emona- WebMaster
Gjinia :
qenka qenush i bukur
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34