Ice Man me muzikë të akullt
2 posters
Faqja 1 e 1
Ice Man me muzikë të akullt
NORVEGJI – Ju garantojmë se një performancë live e muzikantit Terje Isungset do bëjë që të dridheni në kuptimin e parë të fjalës për faktin e thjeshtë se ai përdor instrumente të bera me akull.
Norvegjezi njihet me nofkën “Njeriu i Akullt” (Iceman) për shkak se bën muzikë me harqe dhe kitara të bëra me akullin që e merr nga një liqen i ngrirë pranë shtëpisë së tij.
“Cdo instrument që bëj unë ka një tingull shumë të veçantë. Por, ato zgjasin vetëm për një koncert dhe e keqja është se unë nuk mund të praktikohem dot me të njëjtin instrument sepse për herën tjetër do më duhet të bëj tjetër”, shprehet Terje.
“Vështirësia qëndron në gjetjen e akullit të përshtatshëm sepse nga 100 copa akulli del se vetëm 10 tingullojnë siç duhet”, shton muzikanti.
Problemi tjetër është se një performancë live e Terje Isungset duhet të ndiqet në temperaturë nën zero./tch/
Norvegjezi njihet me nofkën “Njeriu i Akullt” (Iceman) për shkak se bën muzikë me harqe dhe kitara të bëra me akullin që e merr nga një liqen i ngrirë pranë shtëpisë së tij.
“Cdo instrument që bëj unë ka një tingull shumë të veçantë. Por, ato zgjasin vetëm për një koncert dhe e keqja është se unë nuk mund të praktikohem dot me të njëjtin instrument sepse për herën tjetër do më duhet të bëj tjetër”, shprehet Terje.
“Vështirësia qëndron në gjetjen e akullit të përshtatshëm sepse nga 100 copa akulli del se vetëm 10 tingullojnë siç duhet”, shton muzikanti.
Problemi tjetër është se një performancë live e Terje Isungset duhet të ndiqet në temperaturë nën zero./tch/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ice Man me muzikë të akullt
si mun te qendroje ketu
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Qyteti i akullt
» Bota spektakolare fshehur nën sipërfaqen e akullt të lumit Tianuksa
» Foshnja e akullt, hidhërimi i tokës dhe borxhi ndaj gjumit.!
» vidio me muzike italiane
» Vetem muzike Greke
» Bota spektakolare fshehur nën sipërfaqen e akullt të lumit Tianuksa
» Foshnja e akullt, hidhërimi i tokës dhe borxhi ndaj gjumit.!
» vidio me muzike italiane
» Vetem muzike Greke
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi