Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni

4 posters

Shko poshtë

Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni Empty Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 31 Oct 2011 - 12:44

[You must be registered and logged in to see this image.]Popullsia e botës pritet të arrijë sot në 7 miliardë banorëve. Organizata e Kombeve të Bashkuara thotë se ky moment historik do të ketë ndikime të një spektri të gjerë. Një vajzë që do të lindë të hënën në Utar Pradesh, në shtetin më të madh të Indisë, pritet të jetë njeriu i 7 miliardtë në planet. Ekspertët thonë se edhe nëse kjo foshnje që ka një vlerë sa simbolike aq edhe historike për planetin, arrin të mbijetojë gjatë viteve të fëmijërisë, rrugëtimi i saj do të jetë i mbushur me probleme.

Që nga viti 1968, popullsia e botës është dyfishuar. Megjithatë, pavarësisht nga rënie e madhe në numrin mesatar të fëmijëve për gratë, rritja e popullsisë parashikohet të vazhdojë të paktën deri nga mesi i shek. XXI. Pothuajse e gjithë kjo do të ndodhë në vendet më pak të zhvilluara, në vendet të cilat tashmë përballen me vështirësi të mëdha ne plotësimin e nevojave bazike të qytetarëve të tyre.

Dhe nëse kjo foshnjë do të jetë e 7 miliardta në botë, zbuloni se sa i sajti jeni, apo sa persona kane jetuar para jush, duke klikuar në link; Zbuloni i/e sajti/a jeni ne bote

Por, në mënyrë që të kuptojmë se çfarë po ndodh rreth nesh dhe para nesh, UNFPA ka krijuar 7 miliard dhe unë. Kështu nëpërmjet plotësimit të disa karakteristikave si mosha, seksi, data dhe vendi i lindjes, si dhe vendbanimin aktual, gjeni se c’vend keni ndërmjet 7 miliardëve. Do të habiteni nga ajo që do të zbuloni; 7 miliard dhe une

Klikoni
[You must be registered and logged in to see this link.]
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni Empty Re: Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni

Mesazh nga Ariel Tue 1 Nov 2011 - 8:21

Une dola banorja e 3.594.109.684-t e planetit...
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni Empty Re: Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni

Mesazh nga Anakonda Sun 4 Mar 2012 - 2:53

5.728.391.296 banore
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Daku Sun 4 Mar 2012 - 3:38

When you were born, you were the:4,331,248,125th person alive on Earth78,851,494,832ndperson to have lived since history began
Daku
Daku
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : N'metropolt
Postime Postime : 1998
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha Mosha : 45
Hobi Hobi : Japraku

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi