Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni
4 posters
Faqja 1 e 1
Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni
[You must be registered and logged in to see this image.]Popullsia e botës pritet të arrijë sot në 7 miliardë banorëve. Organizata e Kombeve të Bashkuara thotë se ky moment historik do të ketë ndikime të një spektri të gjerë. Një vajzë që do të lindë të hënën në Utar Pradesh, në shtetin më të madh të Indisë, pritet të jetë njeriu i 7 miliardtë në planet. Ekspertët thonë se edhe nëse kjo foshnje që ka një vlerë sa simbolike aq edhe historike për planetin, arrin të mbijetojë gjatë viteve të fëmijërisë, rrugëtimi i saj do të jetë i mbushur me probleme.
Që nga viti 1968, popullsia e botës është dyfishuar. Megjithatë, pavarësisht nga rënie e madhe në numrin mesatar të fëmijëve për gratë, rritja e popullsisë parashikohet të vazhdojë të paktën deri nga mesi i shek. XXI. Pothuajse e gjithë kjo do të ndodhë në vendet më pak të zhvilluara, në vendet të cilat tashmë përballen me vështirësi të mëdha ne plotësimin e nevojave bazike të qytetarëve të tyre.
Dhe nëse kjo foshnjë do të jetë e 7 miliardta në botë, zbuloni se sa i sajti jeni, apo sa persona kane jetuar para jush, duke klikuar në link; Zbuloni i/e sajti/a jeni ne bote
Por, në mënyrë që të kuptojmë se çfarë po ndodh rreth nesh dhe para nesh, UNFPA ka krijuar 7 miliard dhe unë. Kështu nëpërmjet plotësimit të disa karakteristikave si mosha, seksi, data dhe vendi i lindjes, si dhe vendbanimin aktual, gjeni se c’vend keni ndërmjet 7 miliardëve. Do të habiteni nga ajo që do të zbuloni; 7 miliard dhe une
Klikoni
[You must be registered and logged in to see this link.]
Që nga viti 1968, popullsia e botës është dyfishuar. Megjithatë, pavarësisht nga rënie e madhe në numrin mesatar të fëmijëve për gratë, rritja e popullsisë parashikohet të vazhdojë të paktën deri nga mesi i shek. XXI. Pothuajse e gjithë kjo do të ndodhë në vendet më pak të zhvilluara, në vendet të cilat tashmë përballen me vështirësi të mëdha ne plotësimin e nevojave bazike të qytetarëve të tyre.
Dhe nëse kjo foshnjë do të jetë e 7 miliardta në botë, zbuloni se sa i sajti jeni, apo sa persona kane jetuar para jush, duke klikuar në link; Zbuloni i/e sajti/a jeni ne bote
Por, në mënyrë që të kuptojmë se çfarë po ndodh rreth nesh dhe para nesh, UNFPA ka krijuar 7 miliard dhe unë. Kështu nëpërmjet plotësimit të disa karakteristikave si mosha, seksi, data dhe vendi i lindjes, si dhe vendbanimin aktual, gjeni se c’vend keni ndërmjet 7 miliardëve. Do të habiteni nga ajo që do të zbuloni; 7 miliard dhe une
Klikoni
[You must be registered and logged in to see this link.]
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Popullsia e botës arrin sot në 7 miliardë. Zbuloni i sajti banor jeni
Une dola banorja e 3.594.109.684-t e planetit...
5.728.391.296 banore
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
When you were born, you were the:4,331,248,125th person alive on Earth78,851,494,832ndperson to have lived since history began
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Similar topics
» Miqtë e mi cfarë tipi jeni, a jeni person qe preferoni te falni apo jeni hakmarrës??
» Sa e Dhimsur eshte sot Popullsia ?
» Ashtu si jeni në krevat jeni edhe në lidhje
» Qyteti vetem me nje banor..del ne shitje
» Pozita gjeografike e Shqiperise, mjedisi, klima, portet dhe Popullsia
» Sa e Dhimsur eshte sot Popullsia ?
» Ashtu si jeni në krevat jeni edhe në lidhje
» Qyteti vetem me nje banor..del ne shitje
» Pozita gjeografike e Shqiperise, mjedisi, klima, portet dhe Popullsia
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi