Del në ankand krevati ku vdiq Michael Jackson
2 posters
Faqja 1 e 1
Del në ankand krevati ku vdiq Michael Jackson
Los Anxhelos, 11 nëntor NOA - Pas xhaketës së famshme të kuqe të video-klipit “Thriller”, e cila u shit për 1,8 milionë dollarë edhe krevati ku Michael Jackson u nda nga jeta është hedhur në ankand.
Më 17 dhjetor, në Los Anxhelos, do të jenë shumë objekte që i përkasin vilës së këngëtarit, mes të cilave dhe mobilie antike e piktura.
Ndërsa shtëpia në të cilën jetonte mbreti i popit së bashku me fëmijët e tij është bërë e ditur se do të shitet më vete.
Para se të vihen në ankand të gjithë objektet që do të jenë aty dot ekspozohen më parë në shtëpinë e ankandit Julien, duke nisur nga 12 nëntori.
Ndërkohë që shumë shpejt do të jepet dhe dokumentari që i është dedikuar doktorit të Michael, Conrad Murray, i cili u shpall fajtor për vdekjen e këngëtarit.
r.b/NOA
Më 17 dhjetor, në Los Anxhelos, do të jenë shumë objekte që i përkasin vilës së këngëtarit, mes të cilave dhe mobilie antike e piktura.
Ndërsa shtëpia në të cilën jetonte mbreti i popit së bashku me fëmijët e tij është bërë e ditur se do të shitet më vete.
Para se të vihen në ankand të gjithë objektet që do të jenë aty dot ekspozohen më parë në shtëpinë e ankandit Julien, duke nisur nga 12 nëntori.
Ndërkohë që shumë shpejt do të jepet dhe dokumentari që i është dedikuar doktorit të Michael, Conrad Murray, i cili u shpall fajtor për vdekjen e këngëtarit.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Del në ankand krevati ku vdiq Michael Jackson
shpresoj qe te ket fat e ta blej ndokush.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Keshtu vdiq Michael Jackson FOTO
» Koncert në nderë të Michael Jackson
» Michael Jackson ishte ‘jashtëtoksor’!
» Pamjet e pa para të Michael Jackson-it