5 mijë euro në vit vetëm për “Coca-Cola”
4 posters
Faqja 1 e 1
5 mijë euro në vit vetëm për “Coca-Cola”
Një britanik shpenzon 5 mijë euro në vit vetëm për blerjen e “coca-cola”, pije nga e cila konsumon minimalisht 18 kanoçe në ditë, për ekuivalentin e 42 litrave në javë.
Siç dëshmoi 38-vjeçari në një gazetë, varësia e tij është bërë aq e theksuar, sa që ai nuk mund të largohet më nga shtëpia pa pirë një shishe të plotë prej një litri e gjysmë.
Babai i dy fëmijëve këmbëngul se pija kaq e tepruar e “coca-cola” nuk i ka shkaktuar asnjë problem shëndetësor, përfshi problemet me dhëmbët apo mbipeshën, edhe pse në total, në dhjetë vitet e fundit ka konsumuar mbi 65 mijë kanaçe.
Obez, ai pretendon se kilet e tepërta i ka vetëm prej oreksit të tij të tepërt. Megjithëse nuk e sheh si të rrezikshme varësinë e tij, 38-vjeçari gjithsesi nuk lejon dy djemtë që të konsumojnë pije të sheqerosura. Top Chanel
Siç dëshmoi 38-vjeçari në një gazetë, varësia e tij është bërë aq e theksuar, sa që ai nuk mund të largohet më nga shtëpia pa pirë një shishe të plotë prej një litri e gjysmë.
Babai i dy fëmijëve këmbëngul se pija kaq e tepruar e “coca-cola” nuk i ka shkaktuar asnjë problem shëndetësor, përfshi problemet me dhëmbët apo mbipeshën, edhe pse në total, në dhjetë vitet e fundit ka konsumuar mbi 65 mijë kanaçe.
Obez, ai pretendon se kilet e tepërta i ka vetëm prej oreksit të tij të tepërt. Megjithëse nuk e sheh si të rrezikshme varësinë e tij, 38-vjeçari gjithsesi nuk lejon dy djemtë që të konsumojnë pije të sheqerosura. Top Chanel
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: 5 mijë euro në vit vetëm për “Coca-Cola”
ueee..... skan si ti harxhojne leket njerezit
Free spirit- Princeshë
- Vendbanimi : In my world
Postime : 4803
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/08/2011
Mosha : 30
e tmerrshme,,,, ,,une as nje kanoçe ne muaj nuk e pi,,,tani fare e fare qekur kam zbuluar se hudhin pluhur insektesh brenda per tii dhene ngjyre,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
:[OoO]: pra ky na qenka sekreti i coca-coles???? :[OoO]:Arabela shkruajti:e tmerrshme,,,, ,,une as nje kanoçe ne muaj nuk e pi,,,tani fare e fare qekur kam zbuluar se hudhin pluhur insektesh brenda per tii dhene ngjyre,,,,
nuk mbaj mend kur kam pir coca-cola per her te fundit, po ben shum kohe
Free spirit- Princeshë
Gjinia :
ky insekt i jep ngjyren,,,,cochinealFree spirit shkruajti:pra ky na qenka sekreti i coca-coles????Arabela shkruajti:e tmerrshme,,,, ,,une as nje kanoçe ne muaj nuk e pi,,,tani fare e fare qekur kam zbuluar se hudhin pluhur insektesh brenda per tii dhene ngjyre,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
o zot.... nuk do pi me coca cola ....Arabela shkruajti:ky insekt i jep ngjyren,,,,cochinealFree spirit shkruajti:pra ky na qenka sekreti i coca-coles????Arabela shkruajti:e tmerrshme,,,, ,,une as nje kanoçe ne muaj nuk e pi,,,tani fare e fare qekur kam zbuluar se hudhin pluhur insektesh brenda per tii dhene ngjyre,,,,
Free spirit- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:e tmerrshme,,,, ,,une as nje kanoçe ne muaj nuk e pi,,,tani fare e fare qekur kam zbuluar se hudhin pluhur insektesh brenda per tii dhene ngjyre,,,,
Une nuk i pi fare keto lloj pije por duke lexuar me beri pershtypje kjo qe ke then ketu e sdi sa e vertet eshte kjo....Nese eshte e vertet e dikush di dicka me shume do me interesonte te lexoj cdo informacion jashte shakave !00027003
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
i quajn si letra,dhe jo si lek mesa duket./
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 250 mije euro per nje pellumb
» I nënshtrohet terapisë për të lënë Coca-Cola-n
» 800 mijë euro për një shtëpi… të përjetshme
» Shtëpi e blinduar për formulën sekrete të Coca-Cola
» Maltezi vuri bast 1 euro, gjeti 19 ndeshje dhe fitoi 700 mijë euro!
» I nënshtrohet terapisë për të lënë Coca-Cola-n
» 800 mijë euro për një shtëpi… të përjetshme
» Shtëpi e blinduar për formulën sekrete të Coca-Cola
» Maltezi vuri bast 1 euro, gjeti 19 ndeshje dhe fitoi 700 mijë euro!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi