Seksi më i këndshëm gjatë plakjes
+2
valtori
Durrsaku
6 posters
Faqja 1 e 1
Seksi më i këndshëm gjatë plakjes
[You must be registered and logged in to see this image.]Seksi për disa e arrin kulmin në të njëzetat, mirëpo lajm i mirë është se me kalimin e kohës seksi bëhet edhe më i këndshëm, sidomos për gratë, të cilat përjetojnë kënaqësi më të madhe gjatë aktit seksual.
Edhe pse numri i marrëdhënieve seksuale gjatë një viti sa vjen e zvogëlohet, cilësia dhe kënaqësia në seks rriten. Trejsi Koks e kishte vëzhguar përvojën seksuale të çifteve nëpër faza të shumta dhe kishte zbuluar se pa marrë parasysh se kuantiteti i marrëdhënieve seksuale është në rënie, cilësia me kalimin e viteve sa vjen e rritet.
Hulumtimi, në të cilin kishin marrë pjesë rreth 2 000 meshkuj, ka treguar se gjatë moshës së tyre 29 vjeçe mesatarisht kishin bërë seks rreth 112 herë, tek ata që kishin kaluar të tridhjetat numri i marrëdhënieve seksuale kishte rënë në 89 herë, ndërsa pas ditëlindjes së 40-të numri kishte rënë në vetëm 69 herë në vit.
Edhe pse numri i marrëdhënieve seksuale gjatë një viti sa vjen e zvogëlohet, cilësia dhe kënaqësia në seks rriten. Trejsi Koks e kishte vëzhguar përvojën seksuale të çifteve nëpër faza të shumta dhe kishte zbuluar se pa marrë parasysh se kuantiteti i marrëdhënieve seksuale është në rënie, cilësia me kalimin e viteve sa vjen e rritet.
Hulumtimi, në të cilin kishin marrë pjesë rreth 2 000 meshkuj, ka treguar se gjatë moshës së tyre 29 vjeçe mesatarisht kishin bërë seks rreth 112 herë, tek ata që kishin kaluar të tridhjetat numri i marrëdhënieve seksuale kishte rënë në 89 herë, ndërsa pas ditëlindjes së 40-të numri kishte rënë në vetëm 69 herë në vit.
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Seksi më i këndshëm gjatë plakjes
eh po me lezeton pak sexi tani ne pleqeri :541221:
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
valtori shkruajti:eh po me lezeton pak sexi tani ne pleqeri [You must be registered and logged in to see this image.]
Se besoj valla..[You must be registered and logged in to see this image.]
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
Fata shkruajti:valtori shkruajti:eh po me lezeton pak sexi tani ne pleqeri [You must be registered and logged in to see this image.]
Se besoj valla..[You must be registered and logged in to see this image.]
pse se beson ti
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
S'besoj..[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Eямєℓiиdå shkruajti:S'besoj..[You must be registered and logged in to see this image.]
mos more as ti sbeson hajdeni per prov skam ctu bej vetem prova e verteton :541221:
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
si puna e veres edhe kjo...sa me e vjeter aq me e mire behet [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Similar topics
» Seksi gjatë procesit të menopauzës
» A demton femijen seksi gjate shtatzanise?
» As seksi me i gjate nuk zgjat me shume se 12 minuta!
» Skandal seksi në Strugë, bllokohen gjatë marrëdhënies
» SEKSI GJATË SHTATZËNËSISË: Pozat, dilemat, zgjidhjet!
» A demton femijen seksi gjate shtatzanise?
» As seksi me i gjate nuk zgjat me shume se 12 minuta!
» Skandal seksi në Strugë, bllokohen gjatë marrëdhënies
» SEKSI GJATË SHTATZËNËSISË: Pozat, dilemat, zgjidhjet!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi