Gjatë 25 viteve xhiroi fëmijët duke u lëshuar për shkallë
2 posters
Faqja 1 e 1
Gjatë 25 viteve xhiroi fëmijët duke u lëshuar për shkallë
Secila familje ka ritualet e veta kur bëhet fjalë për shënimin e festave fetare të cilat në momentin e caktuar duket se janë të mundimshme, por me kalimin e viteve bëhen magjike.
Shkrimtari Nick Confalone montoi një video shtëpiake, prej xhirimeve të cilat babai i tij i kishte bërë çdo Krishtlindje, gjatë 25 viteve të fundit.
Në videon e postuar në YouTube, shihen ndryshimet në jetën e familjes.
Filmi fillon më 1985 dhe paraqet dy fëmijë duke u lëshuar nga shkallët me pizhame, për të parë se çfarë dhurata u kishte lënë Babadimri nën pemën e krishtlindjeve.
Me vite, stili i jetës së tyre ndryshon, por edhe entuziazmi i fëmijëve, derisa babai i tyre i xhiron.
Deri më 1991, pjesë e familjes ishte edhe një kafshë shtëpiake, ndërsa në njërën prej skenave të fundit, pjesë e traditës u bë edhe i dashuri i vajzës.
“Çdo vit, gati tërë jetën, babai më xhiroi mua dhe motrën derisa zbrisnim nga shkallët në mëngjesin e krishtlindjeve.
Si tinejxherë, me zor e pranonim këtë traditë të babait tonë, por kur u rritëm e kuptuam se kemi qenë pjesë e një gjëje të veçantë. Mund të them, magjike”, sqaron Confalone.
Shkrimtari Nick Confalone montoi një video shtëpiake, prej xhirimeve të cilat babai i tij i kishte bërë çdo Krishtlindje, gjatë 25 viteve të fundit.
Në videon e postuar në YouTube, shihen ndryshimet në jetën e familjes.
Filmi fillon më 1985 dhe paraqet dy fëmijë duke u lëshuar nga shkallët me pizhame, për të parë se çfarë dhurata u kishte lënë Babadimri nën pemën e krishtlindjeve.
Me vite, stili i jetës së tyre ndryshon, por edhe entuziazmi i fëmijëve, derisa babai i tyre i xhiron.
Deri më 1991, pjesë e familjes ishte edhe një kafshë shtëpiake, ndërsa në njërën prej skenave të fundit, pjesë e traditës u bë edhe i dashuri i vajzës.
“Çdo vit, gati tërë jetën, babai më xhiroi mua dhe motrën derisa zbrisnim nga shkallët në mëngjesin e krishtlindjeve.
Si tinejxherë, me zor e pranonim këtë traditë të babait tonë, por kur u rritëm e kuptuam se kemi qenë pjesë e një gjëje të veçantë. Mund të them, magjike”, sqaron Confalone.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Gjatë 25 viteve xhiroi fëmijët duke u lëshuar për shkallë
Qyqa none si ka mbajt gjith keto femije?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Diagrami i dashurise gjate viteve...
» Hakeri 19-vjeçar që “xhiroi” CIA-n
» E pabesueshme – kthen kokën për 180 shkallë!
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Kolumbi, fshati bëhet me shkallë lëvizëse (VIDEO)
» Hakeri 19-vjeçar që “xhiroi” CIA-n
» E pabesueshme – kthen kokën për 180 shkallë!
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Kolumbi, fshati bëhet me shkallë lëvizëse (VIDEO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi