Gruaja merr flake gjate nderhyrjes krirugjikale
3 posters
Faqja 1 e 1
Gruaja merr flake gjate nderhyrjes krirugjikale
Nderhyrja te ciles i ishte nenshtruar Kim Grice, nga Holt, Florida, duhej te ishte nje operacion normal rutine, thjesht heqja e nje kisti.
Por ne mes te nderhyrjes, fytyra e vajzes 29 vjece papritur ka marre flake; ka patur nje moment paikur ne ekipin e kirurgeve qe po e operonin, te cilet arriten te shuanin flaket, por gjithesesi vajza pesoi djegie ne qafe dhe fytyre, duke e transportuar ne nje qender te emergjences te specializuar ne Alabama.
Fatmiresisht vajza nuk eshte ne rrezik per jeten, dhe nuk ka ndjere asgje gjate operacionit sepse ishte nen ndikimin e anestezise.
Ajo cfare kujton eshte ajo qe i ka treguar e ema, “Une u zgjova dhe te gjithe rreth meje ishin histerike, nuk e di se cfare ka ndodhur me mua”.
North Okaloosa Medical Centre, leshoi nje deklarate ku shpjegon se; “Spitali eshte jashtezakonisht i shqetesuar per incidentin gjate nje procedure kirurgjiakle”, duke shtuar se “jane duke u zhvilluar hetimet per te kuptuar se cfare ka ndodhur, edhe per te parandaluar ngjarje te tilla qe mund te ndodhin perseri”.
Por ne mes te nderhyrjes, fytyra e vajzes 29 vjece papritur ka marre flake; ka patur nje moment paikur ne ekipin e kirurgeve qe po e operonin, te cilet arriten te shuanin flaket, por gjithesesi vajza pesoi djegie ne qafe dhe fytyre, duke e transportuar ne nje qender te emergjences te specializuar ne Alabama.
Fatmiresisht vajza nuk eshte ne rrezik per jeten, dhe nuk ka ndjere asgje gjate operacionit sepse ishte nen ndikimin e anestezise.
Ajo cfare kujton eshte ajo qe i ka treguar e ema, “Une u zgjova dhe te gjithe rreth meje ishin histerike, nuk e di se cfare ka ndodhur me mua”.
North Okaloosa Medical Centre, leshoi nje deklarate ku shpjegon se; “Spitali eshte jashtezakonisht i shqetesuar per incidentin gjate nje procedure kirurgjiakle”, duke shtuar se “jane duke u zhvilluar hetimet per te kuptuar se cfare ka ndodhur, edhe per te parandaluar ngjarje te tilla qe mund te ndodhin perseri”.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Gruaja merr flake gjate nderhyrjes krirugjikale
Per tu habit..
kam degjuar raste qe jane djegur njerez vete...papritur kane marre flake...
shpjegimi shkencor eshte qe ndodh ke alkoolistet...
nuk e di.
kam degjuar raste qe jane djegur njerez vete...papritur kane marre flake...
shpjegimi shkencor eshte qe ndodh ke alkoolistet...
nuk e di.
Re: Gruaja merr flake gjate nderhyrjes krirugjikale
sa keq,qe paska harxhuar leket kot.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, plot 3 metra (FOTO)
» Burri merr flake pasi lyehet me krem kunder diellit
» Gruaja perfundon ne det gjate provimit te patentes
» Gruaja kineze ringjallet gjatë varrimit
» Gruaja 57 vjece publikon foto me bikini: Merr 900 ftesa, me pare ishte e injoruar
» Burri merr flake pasi lyehet me krem kunder diellit
» Gruaja perfundon ne det gjate provimit te patentes
» Gruaja kineze ringjallet gjatë varrimit
» Gruaja 57 vjece publikon foto me bikini: Merr 900 ftesa, me pare ishte e injoruar
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi