Lojëra erotike në Facebook, ai e zbulon ajo e rreh
3 posters
Faqja 1 e 1
Lojëra erotike në Facebook, ai e zbulon ajo e rreh
Viterbo, 2 Shkurt 2012, NOA - Dashuria virtuale godet sërish dhe këtë herë lë dhe pasoja.
Diçka të tillë e di shumë mirë një person nga Montefiascone, një provincë e Viterbo, i cili duke dyshuar tek sjelljet e bashkëshortes e cila zgjohej natën duke kaluar me orë të tëra para kompjuterit, vendosi fshehurazi një kamera dhe e kapi atë teksa kryente fotografi erotike dhe ja çonte në Facebook të dashurit të saj virtual, shumë më i ri se ajo.
Më pas një ferr i vërtetë shpërtheu mes të dyve.
Bashkëshorti i tregoi gjithçka asaj për faktin se e kishte filmuar, por ajo duke u kapur me sjelljen e tij dhe duke e gjykuar atë si një “roje” kundrejt saj nisi ta godiste.
Gjatë grindjes tonet ishin tepër të larta deri në atë pikë saqë tërhoqën dhe vëmendjen e fqinjëve të cilët i dolën në mbrojtje gruas.
Në krahun tjetër bashkëshorti pas grindjes përfundoi në spital pasi pësoi disa plagë të lehta.
E si të mos mbaronte me kaq, më pas ai shkoi në polici dhe denoncon gruan për tradhti duke i dhënë agjentëve të policisë provat e “tradhtisë”.
r.b/NOA
Diçka të tillë e di shumë mirë një person nga Montefiascone, një provincë e Viterbo, i cili duke dyshuar tek sjelljet e bashkëshortes e cila zgjohej natën duke kaluar me orë të tëra para kompjuterit, vendosi fshehurazi një kamera dhe e kapi atë teksa kryente fotografi erotike dhe ja çonte në Facebook të dashurit të saj virtual, shumë më i ri se ajo.
Më pas një ferr i vërtetë shpërtheu mes të dyve.
Bashkëshorti i tregoi gjithçka asaj për faktin se e kishte filmuar, por ajo duke u kapur me sjelljen e tij dhe duke e gjykuar atë si një “roje” kundrejt saj nisi ta godiste.
Gjatë grindjes tonet ishin tepër të larta deri në atë pikë saqë tërhoqën dhe vëmendjen e fqinjëve të cilët i dolën në mbrojtje gruas.
Në krahun tjetër bashkëshorti pas grindjes përfundoi në spital pasi pësoi disa plagë të lehta.
E si të mos mbaronte me kaq, më pas ai shkoi në polici dhe denoncon gruan për tradhti duke i dhënë agjentëve të policisë provat e “tradhtisë”.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Lojëra erotike në Facebook, ai e zbulon ajo e rreh
me mir me qen pa te fare............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nëna zbulon vdekjen e së bijës në “Facebook”
» Zbulon ne facebook dasmen e burrit me tjeter grua
» Eshte single, pasi “rreh” meshkujt
» 35 vjeçari rreh barbarisht 16 vjeçarin (VIDEO)
» Zbulon ne facebook dasmen e burrit me tjeter grua
» Eshte single, pasi “rreh” meshkujt
» 35 vjeçari rreh barbarisht 16 vjeçarin (VIDEO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi