Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun!

2 posters

Shko poshtë

Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun! Empty Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun!

Mesazh nga Aяtємιѕα Fri 17 Feb 2012 - 7:51

Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun! 1218Firence, 16 shkurt, NOA – “Do t’ju bëj të hani sapun”, “Do t’ju mbyll në një dollap të errët”, e të tjera kërcënime si këto, kanë mbërritur ndaj nxënësve nga ana e mësueses së tyre, në një shkollë të Firences, në Itali.

Dhe kanë qenë pikërisht ato të cilat kanë bërë që ajo të përfundojë në një hetim, prej autoriteteve përkatëse, pas denoncimit të prindërve.

Akuza nga ana e saj, pretendon se është ushtruar abuzim psikologjik mbi fëmijët.

Ndërsa mësohet se kanë qenë mëse dhjetë të tillë, të konsideruar nga hetuesit si viktima të mësueses së tyre të dhunshme.

58-vjeçarja Luçiana Singlitico, tashmë është përballur me trupën gjykuese, e cila pritet që të marrë një masë të ashpër ndaj saj.

Madje në raportin e prokurorisë, thuhet edhe se ajo ka arritur deri aty sa t’u nxjerrë thikën fëmijëve ...

e.t/NOA
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun! Empty Re: Mësuesja kërcënon nxënësit: Do t’ju bëj të hani sapun!

Mesazh nga Anakonda Thu 23 Feb 2012 - 4:48

Te vije tek shkolla jone pa po ja tregojme qejfin shtriges.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye