Arkivolë të “çmendur” në Londër (FOTOT)
2 posters
Faqja 1 e 1
Arkivolë të “çmendur” në Londër (FOTOT)
Londër, 16 Shkurt 2012, NOA - Nga data 20 deri më 29 janar në Londër është zhvilluar një panair i titulluar “Death: Festival for the Living”, gjatë të cilit është vënë në pah një rritje e dëshirës së njerëzve për të zgjedhur arkivole nga më të çuditshmit dhe të personalizuar.
Bëhet fjalë për një botë tërësisht ekstreme, ku janë të shumta ata persona që dëshirojnë të paraqesin apo të shfaqin personalitetin e tyre edhe në momentin që do të largohen nga kjo botë.
Është mënyra ajo çka e bën akoma më të veçantë këtë çështje, pasi janë pikërisht arkivolet që do të prezantojnë diçka të tillë.
Në këtë mënyrë në panair janë prezantuar arkivolët që ju shihni në fotot dhe ato janë në formë skateboard, formë këpuce futbolli, ‘balerine’ apo dhe në formën e një kitare elektrike.
Çmimi i këtyre arkivolëve të personalizuar duhet thënë se është 3 apo 4 herë më i shtrenjtë, por duke parë që në një vend të tillë do të kalojmë një kohë të pafundme atëherë le të investojmë në një “vend që na pëlqen të qëndrojmë”.
r.b/NOA
Bëhet fjalë për një botë tërësisht ekstreme, ku janë të shumta ata persona që dëshirojnë të paraqesin apo të shfaqin personalitetin e tyre edhe në momentin që do të largohen nga kjo botë.
Është mënyra ajo çka e bën akoma më të veçantë këtë çështje, pasi janë pikërisht arkivolet që do të prezantojnë diçka të tillë.
Në këtë mënyrë në panair janë prezantuar arkivolët që ju shihni në fotot dhe ato janë në formë skateboard, formë këpuce futbolli, ‘balerine’ apo dhe në formën e një kitare elektrike.
Çmimi i këtyre arkivolëve të personalizuar duhet thënë se është 3 apo 4 herë më i shtrenjtë, por duke parë që në një vend të tillë do të kalojmë një kohë të pafundme atëherë le të investojmë në një “vend që na pëlqen të qëndrojmë”.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Arkivolë të “çmendur” në Londër (FOTOT)
Keto qenkan arkivole qejfi me duket se ska mundesi.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Restorantet ilegalë hit në Londër
» Përleshje në Londër, 19 të plagosur.
» Eshtrat e Boletinit, në Londër për ADN
» Londër, hapet McDonaldsi më i madh në botë