Prindërit futin fëmijën në arkivol .... se nuk u bindej
2 posters
Faqja 1 e 1
Prindërit futin fëmijën në arkivol .... se nuk u bindej
Një çift, ndërsa përpiqej ta detyronte të birin 7-vjeçar që të vinte pelena dhe ai nuk u bindej, ka zgjedhur një mënyrë makabre për ta arritur një gjë të tillë.
Po. E kanë futur brenda një arkivoli dhe më pas, e kanë lënë në bodrumin poshtë shtëpisë, për orë të tëra.
Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Pensilvani të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Ndërsa bëhet me dije se dy prindërit që e ndërmorën një masë të tillë ekstreme ndëshkimi ndaj fëmijës së tyre, janë shpallur në kërkim nga policia vendase.
Lori Gardner, 26 vjeç dhe Brian Sleboda, 31 vjeç; akuzohen pasi me një akt të tillë të pazakontë, kanë rrezikuar jetën e djalit të tyre vetëm 7-vjeç.
Për fat, kanë qenë disa komshinj që kanë dëgjuar ulërimat e fëmijës ndërsa e fusnin me dhunë në arkivol, ata që denoncuan menjëherë në polici dhe u krye zbulimi i tij në bodrum, pak orë më vonë.
Aty, fëmija, u gjend i uritur dhe i terrorizuar ...
e.t/NOA
Po. E kanë futur brenda një arkivoli dhe më pas, e kanë lënë në bodrumin poshtë shtëpisë, për orë të tëra.
Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Pensilvani të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Ndërsa bëhet me dije se dy prindërit që e ndërmorën një masë të tillë ekstreme ndëshkimi ndaj fëmijës së tyre, janë shpallur në kërkim nga policia vendase.
Lori Gardner, 26 vjeç dhe Brian Sleboda, 31 vjeç; akuzohen pasi me një akt të tillë të pazakontë, kanë rrezikuar jetën e djalit të tyre vetëm 7-vjeç.
Për fat, kanë qenë disa komshinj që kanë dëgjuar ulërimat e fëmijës ndërsa e fusnin me dhunë në arkivol, ata që denoncuan menjëherë në polici dhe u krye zbulimi i tij në bodrum, pak orë më vonë.
Aty, fëmija, u gjend i uritur dhe i terrorizuar ...
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Prindërit futin fëmijën në arkivol .... se nuk u bindej
I paska lene mendja apo bejne si te tille.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Prindërit shesin fëmijën për të kuruar djalin tjetër
» Droguan me kokainë fëmijën 2-vjeçar, në pranga prindërit
» Bie zilja e telefonit brenda në arkivol
» Afërdita Dreshaj: Shqiptarët i futin hundët gjithkund