Parfumi më i shtrenjtë në botë: 40.000 €
Faqja 1 e 1
Parfumi më i shtrenjtë në botë: 40.000 €
Ai mund të cilësohet si një kryevepër e vërtetë në fushën e parfumerisë. Parfumi më i shtrenjtë në botë, seti i të cilit kushton plot: 40.000 €.
Shishet e tij prej ari, me një vlerë prej 18 karatësh, kanë edhe një diamant në përbërjen e tyre.
Duke e arritur këtë, Frederik Mathon, disenjuezi francez, u kthye në një pikë referimi për bizhuteritë dhe parfumeritë më të rëndësishme të Parisit.
Mathon ka aftësinë për të kombinuar parfumeri me vlerë të lartë dhe zejtari të krijuar me një punë unike arti.
Parfumi mban markën “Perspex”, i futur në një shishe të artë, një vitrinë e vërtetë suksesi.
e.t/NOA
Shishet e tij prej ari, me një vlerë prej 18 karatësh, kanë edhe një diamant në përbërjen e tyre.
Duke e arritur këtë, Frederik Mathon, disenjuezi francez, u kthye në një pikë referimi për bizhuteritë dhe parfumeritë më të rëndësishme të Parisit.
Mathon ka aftësinë për të kombinuar parfumeri me vlerë të lartë dhe zejtari të krijuar me një punë unike arti.
Parfumi mban markën “Perspex”, i futur në një shishe të artë, një vitrinë e vërtetë suksesi.
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Similar topics
» Parfumi, zbuloni se ku duhet të vendoset ai
» Aksident i shtrenjtë !
» Parkimi më i shtrenjtë në botë
» Akullorja më e shtrenjtë, 700 euro!
» Ngjyra kushton më shtrenjtë se gjaku
» Aksident i shtrenjtë !