Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani
2 posters
Faqja 1 e 1
Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani
Mbi 400 fëmijë gjatë vitit të shkuar janë detyruar ose janë kërcënuar për tu martuar në Britani. Mes tyre është edhe një vajzë e vogël 5 vjeç.
Ajo është viktima më e re e martesave të detyruara në Britani, thuhet në një raport të Home Office.
Zyrtarët britanikë po marrin në konsideratë një ligj që do mundësojë hetimin dhe dënimin e familjeve që detyrojnë fëmijët për tu martuar.
Emri i pesëvjeçares nuk është bërë i ditur dhe nuk janë dhënë as detaje për faktin se ku dhe me kë është martuar.
Home Office bëri me dije se shumica e familjeve të përfshira në raport janë nga Afganistani, Bangladeshi, Pakistani, India, Iraku, Irani e Turqia.
Megjithatë edhe pse thuhet se ishin 1500 raste në vitin 2011, mendohet se kjo shifër do jetë më e lartë për shkak se rastet nuk raportohen.
Ajo është viktima më e re e martesave të detyruara në Britani, thuhet në një raport të Home Office.
Zyrtarët britanikë po marrin në konsideratë një ligj që do mundësojë hetimin dhe dënimin e familjeve që detyrojnë fëmijët për tu martuar.
Emri i pesëvjeçares nuk është bërë i ditur dhe nuk janë dhënë as detaje për faktin se ku dhe me kë është martuar.
Home Office bëri me dije se shumica e familjeve të përfshira në raport janë nga Afganistani, Bangladeshi, Pakistani, India, Iraku, Irani e Turqia.
Megjithatë edhe pse thuhet se ishin 1500 raste në vitin 2011, mendohet se kjo shifër do jetë më e lartë për shkak se rastet nuk raportohen.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani
sa keq qe me vjen per vajzen,ne vend qe te kenaqet me moshataret e saj duhet te rrije si nuse shtepie dhew ti bej sherbime burrit,e njerezve te tij
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nëna anoreksie peshon më pak se vajza 7 vjeç
» Britani: Taksa mbi silikonin
» Personi me më së shumti tatuazhe në Britani
» Britani, nëntori më i ngrohtë në 353 vite