Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani

2 posters

Shko poshtë

Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani Empty Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani

Mesazh nga Aяtємιѕα Sat 31 Mar 2012 - 4:32

Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani Cifti2-272x300Mbi 400 fëmijë gjatë vitit të shkuar janë detyruar ose janë kërcënuar për tu martuar në Britani. Mes tyre është edhe një vajzë e vogël 5 vjeç.

Ajo është viktima më e re e martesave të detyruara në Britani, thuhet në një raport të Home Office.

Zyrtarët britanikë po marrin në konsideratë një ligj që do mundësojë hetimin dhe dënimin e familjeve që detyrojnë fëmijët për tu martuar.

Emri i pesëvjeçares nuk është bërë i ditur dhe nuk janë dhënë as detaje për faktin se ku dhe me kë është martuar.

Home Office bëri me dije se shumica e familjeve të përfshira në raport janë nga Afganistani, Bangladeshi, Pakistani, India, Iraku, Irani e Turqia.

Megjithatë edhe pse thuhet se ishin 1500 raste në vitin 2011, mendohet se kjo shifër do jetë më e lartë për shkak se rastet nuk raportohen.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani Empty Re: Vajza 5 vjeç, viktimë e martesës së detyruar në Britani

Mesazh nga Anakonda Sun 1 Apr 2012 - 1:03

sa keq qe me vjen per vajzen,ne vend qe te kenaqet me moshataret e saj duhet te rrije si nuse shtepie dhew ti bej sherbime burrit,e njerezve te tij
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye