Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh

2 posters

Shko poshtë

Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh Empty Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh

Mesazh nga Emona Thu 26 Apr 2012 - 0:12

Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh Kinez

Meshkujt dhe femrat po dallojnë gjithmonë dhe më pak mes tyre në Kinë. Është kjo që po ndodh në mesin e nxënësve të shkollave të mesme në Shanghai, ku i ashtuquajturi ‘uniseksualitet’ po përfiton gjithmonë dhe më shumë terren. Hulumtumi është kryer nga një student i quajtur Wang Yiqing i cili ka anketuar më shumë se 1.400 adoleshëntë në katër muaj, duke fituar edhe çmimin e parë në garen e shkencës dhe tekonologjisë për të rinj në Shanghai. Sipas studimit rreth 33% e nxënësve të shkollave të mesme kanë tendencë uniseksualiteti, vajzat bëhen më shumë mashkullore teska djemtë po kujdesen aq shumë për pamjen e jashtme sa ia kanë kaluar edhe femrave. Sipas ekspertëve ky fenomen vjen si pasojë e modernizimit të shoqerisë që çon në konfuzion të marrëdhënieve mes vajzave dhe djemve dhe mënyres se si ato vetëpërceptohen dhe sillen. Në këto kohë koncepti i të qënit mashkull apo femër bëhet gjithmonë dhe më shumë relativ në përcaktimin e individit./P.K/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh Empty Re: Meshkujt dhe femrat në Kinë, e vështirë t’i dallosh

Mesazh nga Anakonda Thu 26 Apr 2012 - 3:26

te gjith njesoj qenkan gjynah me u qa
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time