Prindër, kujdes në edukimin e fëmijës (FOTO)
2 posters
Faqja 1 e 1
Prindër, kujdes në edukimin e fëmijës (FOTO)
Nuk ka asnjë libër definitiv - udhëzues për të qenë prind i mirë. Të punosh në mënyrën më të mirë për të edukuar fëmijët sot, është sfidë e ngritjes së brezit të ardhshëm.
Por nëse një çift vendos të ketë fëmijë duhet të jetë shumë i përgatitur dhe i vendosur për të rritur fëmijë shembullorë dhe mjaft të edukuar dhe inteligjentë.
Por ka prindër që i përdorin fëmijët e tyre si kukulla, ose për argëtim të momentit, pa e kuptuar se kanë ndikuar për keq në edukimin e tyre.
Ose shumë të tjerë i trajtojnë si të rritur dhe duan t'i bëjnë pjesë e aktiviteteve që nuk i përkasin moshës së tyre.
Fotot në krah flasin më shumë sesa fjalët./knni/
Por nëse një çift vendos të ketë fëmijë duhet të jetë shumë i përgatitur dhe i vendosur për të rritur fëmijë shembullorë dhe mjaft të edukuar dhe inteligjentë.
Por ka prindër që i përdorin fëmijët e tyre si kukulla, ose për argëtim të momentit, pa e kuptuar se kanë ndikuar për keq në edukimin e tyre.
Ose shumë të tjerë i trajtojnë si të rritur dhe duan t'i bëjnë pjesë e aktiviteteve që nuk i përkasin moshës së tyre.
Fotot në krah flasin më shumë sesa fjalët./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Prindër, kujdes në edukimin e fëmijës (FOTO)
e tmerrshme;cfare prinderish qenkan keta;epo kur te rriten pade cfare femijesh do behen....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Fëmija me tre prindër gay
» Parimet themelore në edukimin e fëmijëve
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Fëmija me tre prindër gay
» Parimet themelore në edukimin e fëmijëve
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi