Rekord në Angli, baba i dy binjakeve në moshën 71-vjeç
3 posters
Faqja 1 e 1
Rekord në Angli, baba i dy binjakeve në moshën 71-vjeç
Në moshën 71-vjeç është bërë rekordmen; Ai është në fakt babai më i moshuar me dy binjake në Angli. Richard Roden, saldator në pension është martuar me 25-vjeçaren dhe vetëm pak ditë më parë ka festuar sjelljen në jetë të dy fëmijëve Emily e Ruby dhe është kënaqur teksa ia ka treguar gëzimin e tij "The Sun". Ai rrëfen se si reagojnë njerëzit kur ai u thotë se dy vogëlushët nuk janë mbesat e tij, por vajzat.
"Është më e thjeshtë të jesh baba në këtë moshë, kam më shumë eksperiencë krahasuar me shumë vite më parë"- thotë ai. Richard, përveç binjakeve ka edhe 10 fëmijë të tjerë nga dy martesat e mëparshme.
"Unë dhe Lisa mendojmë të kemi edhe një fëmijë tjetër, plan ky për dy vitet e ardhshme"- rrëfen 71-vjeçari , duke shtuar se ka vetëm 3 djem dhe do t'i pëlqente të kishte edhe një tjetër. shekulli
"Është më e thjeshtë të jesh baba në këtë moshë, kam më shumë eksperiencë krahasuar me shumë vite më parë"- thotë ai. Richard, përveç binjakeve ka edhe 10 fëmijë të tjerë nga dy martesat e mëparshme.
"Unë dhe Lisa mendojmë të kemi edhe një fëmijë tjetër, plan ky për dy vitet e ardhshme"- rrëfen 71-vjeçari , duke shtuar se ka vetëm 3 djem dhe do t'i pëlqente të kishte edhe një tjetër. shekulli
gorgona- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne zemren e babit
Postime : 1263
Anëtarësuar : 11/10/2009
Mosha : 34
Hobi : Studente...Balet
Re: Rekord në Angli, baba i dy binjakeve në moshën 71-vjeç
ou kaq i vjeter baba
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Jetë vampirësh në Angli
» Forbes: Top-10 milioneret e showbiz-it nen moshen 30 vjec
» Shtëpia më e shtrenjtë në Angli (FOTO)
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» Angli, zbulohet libri me lëkurë njeriu
» Forbes: Top-10 milioneret e showbiz-it nen moshen 30 vjec
» Shtëpia më e shtrenjtë në Angli (FOTO)
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» Angli, zbulohet libri me lëkurë njeriu
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi