Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ç’të bën halli! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ç’të bën halli! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ç’të bën halli!

2 posters

Shko poshtë

Ç’të bën halli! Empty Ç’të bën halli!

Mesazh nga Emona Tue 9 Oct 2012 - 5:52

Ç’të bën halli! F1_08telef1349703507

Banorët e fshatit Yushian në Kinë, kanë vetëm dy mënyra për t’u lidhur me botën: ata janë të detyruar ose të ecin për ditë të tëra kur duan të shkojnë diku, ose të kalojnë më shpejt nëpërmjet një kavoje që kalon mbi rreth 400 metra lartësi.

Çdo banor që dëshiron të shkojë diku, të blejë diçka apo të shesë, është i detyruar të hipë në këtë teleferik primitiv dhe të kalojë në skajin tjetër që është 1000 metra tej.

Teleferiku primitiv është vendosur në vitin 1997, ndërsa më parë, banorët që dëshironin të lëviznin nga fshati ose të hynin në fshat, detyroheshin të ecnin në pyje me ditë të tëra.

Teleferiku primitiv, që u ka lehtësuar disi jetën banorëve, është me kavo çeliku dhe punon me motor, transmeton Start njoftimin.

Personi që siguron funksionimin pa problem të këtij teleferiku, Zhang Xinjian, foli për “Daily Mail”, duke thënë se përveç tij askush nuk punonte vullnetarisht këtu.

Personi që bënë këtë punë prej 15 vitesh thotë se kabllot e këtij teleferiku duhet të vajisen të paktën një herë në javë.

Ç’të bën halli! 08telef1Ç’të bën halli! 08telef2

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ç’të bën halli! Empty Re: Ç’të bën halli!

Mesazh nga Anakonda Wed 10 Oct 2012 - 2:54

e tmerrshme....mu per vete sdo m mbante ta beja dicka te tille
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time