Një suedeze akuzohet se bënte seks me… skeletet
+2
Anakonda
T_o_n_i
6 posters
Faqja 1 e 1
Një suedeze akuzohet se bënte seks me… skeletet
Një 37 vjeçare nga Suedia akuzohet se mbante skelete në apartamentin e saj që të bënte seks me to.
Suedezja dyshohet se përdorte 100 pjesë skeletesh, përfshi 6 kafka dhe një shtyllë kurrizore, në pozicione seksuale. Ajo akuzohet se ka dhunuar rehatinë e të vdekurve.
Policia gjeti në banesën e saj edhe CD me tituj “Nekrofilia ime” dhe “Eksperienca ime e parë”, si dhe foto të saj duke puthur e duke përqafuar kafkat.
Gruaja thotë se i mbante eshtrat për interes historik.
Në një forum online ajo pati shkruar: “E dua burrin tim ashtu siç është, i vdekur ose i gjallë. Ai më lejon mua të gjej kënaqësinë seksuale”.
Në apartamentin e saj u gjetën edhe foto të morgut dhe qese për trupat dhe materiale për gërmim. Por policia thotë se nuk ka prova që ajo gërmonte në varre.
Suedezja mund të dënohet me dy vite burg nëse gjendet fajtore.
Prokurori i çështjes thotë se kanë gjetur fotot e saj duke lëpirë një kafkë. Ajo thotë se nuk është ajo në foto, por dikush tjetër.
Tre kafka e një kockë ajo i ka shitur në fillim të vitit. Ajo kishte akses për të hyrë në morg.
Suedezja dyshohet se përdorte 100 pjesë skeletesh, përfshi 6 kafka dhe një shtyllë kurrizore, në pozicione seksuale. Ajo akuzohet se ka dhunuar rehatinë e të vdekurve.
Policia gjeti në banesën e saj edhe CD me tituj “Nekrofilia ime” dhe “Eksperienca ime e parë”, si dhe foto të saj duke puthur e duke përqafuar kafkat.
Gruaja thotë se i mbante eshtrat për interes historik.
Në një forum online ajo pati shkruar: “E dua burrin tim ashtu siç është, i vdekur ose i gjallë. Ai më lejon mua të gjej kënaqësinë seksuale”.
Në apartamentin e saj u gjetën edhe foto të morgut dhe qese për trupat dhe materiale për gërmim. Por policia thotë se nuk ka prova që ajo gërmonte në varre.
Suedezja mund të dënohet me dy vite burg nëse gjendet fajtore.
Prokurori i çështjes thotë se kanë gjetur fotot e saj duke lëpirë një kafkë. Ajo thotë se nuk është ajo në foto, por dikush tjetër.
Tre kafka e një kockë ajo i ka shitur në fillim të vitit. Ajo kishte akses për të hyrë në morg.
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Një suedeze akuzohet se bënte seks me… skeletet
gjeja ma kot edhe me skandaloze...edhe mbrapa se na shajn ne shqiptareve ne sbejm skandale te tilla
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Ca psikopate...keta nordiket jane njerezit me te cmenem per zotin...
I ka terbu demokracia e tepert.
I ka terbu demokracia e tepert.
kjo femer esht e qmendur
bekimi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 1897
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/08/2012
Mosha : 46
Hhahahahha cfare nuk ben vaki... po pse ri mbaruam ne meshkujt ...
Mjafton vetem nje shkelje syri ...gati jemi...
Mjafton vetem nje shkelje syri ...gati jemi...
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Të tjera foto tronditëse të nekrofiles (KUJDES! IMAZHE TË RËNDA)
Policia suedeze publikoi të tjera foto shokuese që vërtetojnë “raportet intime” mes 37-vjeçares nekrofile dhe skeleteve njerëzore që ajo kishte grumbulluar në apartamentin e saj.
Në fotot tronditëse tregohet 37-vjeçarja brune, identiteti i së cilës nuk bëhet publik, duke puthur e përkëdhelur kafkat njerëzore.
Nekrofilja u arrestua në muajin shtator të këtij viti. Publikimi fillimisht i akuzave të ngritura kundër saj “për dhunim të kufomave”, e më pas fotot që rrodhën nga akrivat e departamentit të policisë së Goteborgut, tronditën opinionin vendas dhe jo vetëm.Autorja pasi pranoi akuzat e ngritura sqaroi se kishte blerë skeletet nëpërmjet internetit me arsyetimin “për studime”. Nëse shpallet fajtore ajo rrezikon 2 vite burgim.
Policia suedeze publikoi të tjera foto shokuese që vërtetojnë “raportet intime” mes 37-vjeçares nekrofile dhe skeleteve njerëzore që ajo kishte grumbulluar në apartamentin e saj.
Në fotot tronditëse tregohet 37-vjeçarja brune, identiteti i së cilës nuk bëhet publik, duke puthur e përkëdhelur kafkat njerëzore.
Nekrofilja u arrestua në muajin shtator të këtij viti. Publikimi fillimisht i akuzave të ngritura kundër saj “për dhunim të kufomave”, e më pas fotot që rrodhën nga akrivat e departamentit të policisë së Goteborgut, tronditën opinionin vendas dhe jo vetëm.Autorja pasi pranoi akuzat e ngritura sqaroi se kishte blerë skeletet nëpërmjet internetit me arsyetimin “për studime”. Nëse shpallet fajtore ajo rrezikon 2 vite burgim.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Nuk bënte seks me gruan, gjykata e dënon me 10 mije € gjobë
» Perverse, mësuesja fton dy nxënës për seks.Me njërin e bënte, tjetri spektator…
» Angelina Jolie akuzohet për plagjiaturë
» Robin Hoodi akuzohet për vjedhje identiteti
» “Guximi” i Gentës huazohet nga një kompani suedeze?
» Perverse, mësuesja fton dy nxënës për seks.Me njërin e bënte, tjetri spektator…
» Angelina Jolie akuzohet për plagjiaturë
» Robin Hoodi akuzohet për vjedhje identiteti
» “Guximi” i Gentës huazohet nga një kompani suedeze?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi