Po ta kishit peshkun e art ne dore cfare deshire do ja kerkonit per tju plotsuar?
+3
Neta E
Maksi
Esba
7 posters
Faqja 1 e 1
Po ta kishit peshkun e art ne dore cfare deshire do ja kerkonit per tju plotsuar?
Ta gjeni dashurin e jetes tuaj
Paqe ne botë
Me shumë para ne llogarot tuaja bankare
Bashkimin Kosovë dhe Shqiperi
Diçka tjetër
Paqe ne botë
Me shumë para ne llogarot tuaja bankare
Bashkimin Kosovë dhe Shqiperi
Diçka tjetër
Esba- Princeshë
- Vendbanimi : Marsille Avignon
Postime : 549
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/12/2012
Mosha : 34
Hobi : Basketbolli
Re: Po ta kishit peshkun e art ne dore cfare deshire do ja kerkonit per tju plotsuar?
Te paren,dyten dhe te katerten e zgjedh une
Re: Po ta kishit peshkun e art ne dore cfare deshire do ja kerkonit per tju plotsuar?
KleaLove shkruajti:Paqe ne bote
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
diqka tjeter kisht lumturi nsyt e mi po qe do se nuk esht e mundur
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Arvizu: Zgjedhjet e 23 qershorit 2013 ishin historike, si ato të vitit 1992. Ju jeni dakort me këtë deklaratë?
Alex Purple- I/e Regjistruar
- Postime : 30
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/11/2013
Mosha : 44
deklarat e rreme Z. Sali Berisha e pranoi menjeher doreheqjen, kurse edi rama kur humbi thoshte hapni kutit, por shqiptart do i coj Rafmet Enver Hoxhes se do jua bej ma zi, e nga njera an mir tjua bejAlex Purple shkruajti:Arvizu: Zgjedhjet e 23 qershorit 2013 ishin historike, si ato të vitit 1992. Ju jeni dakort me këtë deklaratë?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Do Te Kishit Deshire Te Keni Kafshe Shtepiake Nje Te Tille?
» Nese do te ishit ''Rreze Drite'', ku do te kishit deshire te ndriconit me se pari?!
» Nese do te kishit vetem 3 Trendafila tani ne dore, cilet do te ishin ato 3 persona qe do t'iua dhuronit?
» Me cfarë mjeti udhetoni me më deshirë?
» Ja çfarë ndodh kur bebja ime më kthen dorë’
» Nese do te ishit ''Rreze Drite'', ku do te kishit deshire te ndriconit me se pari?!
» Nese do te kishit vetem 3 Trendafila tani ne dore, cilet do te ishin ato 3 persona qe do t'iua dhuronit?
» Me cfarë mjeti udhetoni me më deshirë?
» Ja çfarë ndodh kur bebja ime më kthen dorë’
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi