Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosovari qe mban 6 rekorde boterore (Video)   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosovari qe mban 6 rekorde boterore (Video)   People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosovari qe mban 6 rekorde boterore (Video)

Shko poshtë

Kosovari qe mban 6 rekorde boterore (Video)   Empty Kosovari qe mban 6 rekorde boterore (Video)

Mesazh nga Alberti Tue 15 Jan 2013 - 10:46

Agim Agushi profesor i matematikës në gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti mban gjashtë rekorde botërore të shkruera në librin e rekordeve Guiness.

Ju sjellim një video nga një TV Gjerman qe pasqyron rekordine fundit të arritur në vitin 2010:

Cilat janë redordet e deritashme të Agim Agushit ?

1. Goditje e topit me kokë në ecje, 15.356 km (9 milje 857 yard) për 3:12:39 ore, 27 Tetor 2002 ne Mynih (Gjermani).

2. Goditje e topit me kokë ndermjet dy lojtarëve, Agim Agushi dhe Bujar Ajeti, 11,111 goditje për 3:55:20 ore, 9 nëntor 2003 në Starnberg (Gjermani).

3. Goditje e topit me kokë i ulur në tokë: 4:02:01 orë, më 14 gusht 2005 në Flensburg, Gjermani (rekord i Ginisit)

4. Agim Agushi gjatë vendosjes se rekordit të goditjes se topit me kokë gjate ecjes me makine, Distanca me e madhe për goditje te topit me koke gjatë ecjes me makine (pa tavan, kabriolet): Agim Agushi (Kosovë), 7 kilometra, më 17 Gusht 2004 në Antalia (Turqi).

5. Ecje lartë e poshtë shkallëve duke goditur topin me kokë: Agim Agushi (Kosove), 3896 shkallë në ndërtesen e Qeverise së Kosovës, më 30 maj 2009 , për 1 ore e 12 min e 29 sekonda.

6. Agim Agushi me sukses të plotë sfidoi edhe një rekord botëror. Ai ia doli që në disiplinën ecje shkallëve të ndërtesës lartë e poshtë duke goditur topin me kokë pa ndërprerje të kalojë 5304 shkallë me kohë 1 orë 37 minuta e 5 sekonda. Kjo ndërtesë është 60 katëshe me një lartësi 257 meëtra dhe Agim Agushi, arriti që dy herë të ngjitet lartë dhe të zbresë poshtë.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: