Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore

2 posters

Shko poshtë

Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore Empty Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore

Mesazh nga WebMaster Thu 21 Feb 2013 - 12:00

Ju mund të dini shumë për pasojat që ka shkaktuar Lufta e Parë Botërore. Megjithatë këto janë disa fotografi të dala në dritë për shkatërrimet, për rrugët pa jetë, për rrënojat të ndërtesave të ndërtuara me elegancë ndër vite etj.

Këto pamje mund të jenë bërë gjatë një holokausti bërthamor. Qytete të bukura me ndërtesa të larta të kthyera në rrënoja. Një katedrale 700-vjeçare me vështirësi "qëndron në këmbë". Rrugëve nuk endet askush. Kjo që shihni ka ndodhur shumë më parë shpikjes së bombës atomike. Është ajo që ka lënë pas Lufta e Parë Botërore kur forcat aleate dhe ato gjermane luftuan kundër njëra-tjetrës. Kjo është që ajo pasoi. Qyteti belg Ypres, tejet i rëndësishëm nga ana strategjike, pasi Gjermania kërkonte të hynte në Francë nga veriu, ishte ai që u dëmtua më së shumti. Pas luftës, ai ishte thuajse inekzistent.

/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/

WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore Empty Re: Disa fotografi, dëshmi të Luftës së I Botërore

Mesazh nga Anakonda Sun 26 May 2013 - 21:29

e tmerrshme qu paska ba lufta gjith atyne monumenteve tbukra
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time