Shokuese: Nëntë burra përdhunuan një grua, përderisa burrin e detyronin të shikonte
2 posters
Faqja 1 e 1
Shokuese: Nëntë burra përdhunuan një grua, përderisa burrin e detyronin të shikonte
Një ngjarje shokuese ka ndodhur në Papua New Guinea, kur nëntë burra të armatosur kanë përdhunuar një grua (32) nga SHBA-ja, ndërsa burrin e saj e kishin lidhur dhe e detyronin të shikonte ngjarjen.
Gruaja ishte shkencëtare, e cila kishte ardhur në këtë vend për të hulumtuar disa zogj ekzotik, si dhe ndryshimet klimatike ndaj natyrës. Ajo u sulmua nga personat e armatosur përderisa shëtiste në një mal në ishullin Karkar.
Ngjarja e tmerrshme kishte zgjatur për 20 minuta, pasi që nëntë burrat kishin dëgjuar të vinte dikush dhe kishin ikur. Çifti pastaj u kthye në qytet ku edhe iu dha ndihma e parë.
Ky vend është i njohur për sulmet brutale ndaj grave. Gjatë muajit shkurt të këtij viti, një nënë e re (20) ka qenë e akuzuar se bënë magji dhe e njëjta ishte djegur e gjallë në një fshat, edhe atë në prani të policisë.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Shokuese: Nëntë burra përdhunuan një grua, përderisa burrin e detyronin të shikonte
e kam lexu diku shum gjynah prz njerez te atill smeritojn tjetojn
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nëntë gjëra që secila grua duhet t’i dijë për burrin e saj!
» Shokuese, fëmijët bëjnë boks në Tajlandë
» Shokuese: 4-vjeçarja tymos cigare (FOTO)
» Meksikania pret nëntë fëmijë
» Nëntë fotografitë më të famshme të të gjitha kohërave
» Shokuese, fëmijët bëjnë boks në Tajlandë
» Shokuese: 4-vjeçarja tymos cigare (FOTO)
» Meksikania pret nëntë fëmijë
» Nëntë fotografitë më të famshme të të gjitha kohërave
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi