Ndeshja e yjeve ne Kosove
2 posters
Faqja 1 e 1
Ndeshja e yjeve ne Kosove
Një ndeshje yjesh pritet të luhet të shtunën e 15 qershorit në stadiumin e Prishtinës.
Lojtarët më të mirë që ka nxjerrë Kosova, por që luajnë për Shqipërinë, Zvicrën, Finlandën, Malin e Zi apo vende të tjera, do të mblidhen me nismë të klubit të Prishtinës për t’u ndarë në dy skuadra dhe për të luajtur në orën 20:00 të së shtunës.
Të konfirmuar janë disa nga lojtarët kryesorë si Cana, Berisha, Meha, Dallku, Migjen Basha, Curri apo Ujkani, ndërsa do të jenë edhe lojtarë të Zvicrës si Granit Xhaka dhe Blerim Xhemaili.
Në Prishtinë do të kenë mundësi të luajnë gjithashtu Fatos Beqiraj, shqiptar që luan për Malin e Zi apo Shefki Kuqi, ish-lojtar i Finlandës.
I vetmi në dyshim është Xherdan Shaqiri, i cili mund të pengohet nga impenjimet me klubin e tij, Bajern, sidomos pas një sezoni tepër të ngarkuar ku u fituan Championsi, titulli kampion dhe Kupa e Gjermanisë.
Kjo ndeshje mund të jetë një reklamë për futbollin e Kosovës që pret dhe shpreson për njohje nga FIFA dhe nga UEFA.
Lojtarët më të mirë që ka nxjerrë Kosova, por që luajnë për Shqipërinë, Zvicrën, Finlandën, Malin e Zi apo vende të tjera, do të mblidhen me nismë të klubit të Prishtinës për t’u ndarë në dy skuadra dhe për të luajtur në orën 20:00 të së shtunës.
Të konfirmuar janë disa nga lojtarët kryesorë si Cana, Berisha, Meha, Dallku, Migjen Basha, Curri apo Ujkani, ndërsa do të jenë edhe lojtarë të Zvicrës si Granit Xhaka dhe Blerim Xhemaili.
Në Prishtinë do të kenë mundësi të luajnë gjithashtu Fatos Beqiraj, shqiptar që luan për Malin e Zi apo Shefki Kuqi, ish-lojtar i Finlandës.
I vetmi në dyshim është Xherdan Shaqiri, i cili mund të pengohet nga impenjimet me klubin e tij, Bajern, sidomos pas një sezoni tepër të ngarkuar ku u fituan Championsi, titulli kampion dhe Kupa e Gjermanisë.
Kjo ndeshje mund të jetë një reklamë për futbollin e Kosovës që pret dhe shpreson për njohje nga FIFA dhe nga UEFA.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Ndeshja e yjeve ne Kosove
sa mireeee, ku mund te shoh kete loj??
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Similar topics
» Ndeshja U-21, incident diplomatik Angli-Serbi
» Real – United, ndeshja që bota dëshiron ta shohë
» Ferguson: Ndeshja kundër Milanit, më e madhja e sezonit
» cila eshte ndeshja e futbollit qe,enderroni ...
» Ndeshja kundër Xhamajkës, ende jo zyrtare
» Real – United, ndeshja që bota dëshiron ta shohë
» Ferguson: Ndeshja kundër Milanit, më e madhja e sezonit
» cila eshte ndeshja e futbollit qe,enderroni ...
» Ndeshja kundër Xhamajkës, ende jo zyrtare
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi