Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ndeshja e yjeve ne Kosove People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ndeshja e yjeve ne Kosove People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ndeshja e yjeve ne Kosove

2 posters

Shko poshtë

Ndeshja e yjeve ne Kosove Empty Ndeshja e yjeve ne Kosove

Mesazh nga An0nim Wed 12 Jun 2013 - 1:41

Ndeshja e yjeve ne Kosove Cana-kombetarja_1
Një ndeshje yjesh pritet të luhet të shtunën e 15 qershorit në stadiumin e Prishtinës.
Lojtarët më të mirë që ka nxjerrë Kosova, por që luajnë për Shqipërinë, Zvicrën, Finlandën, Malin e Zi apo vende të tjera, do të mblidhen me nismë të klubit të Prishtinës për t’u ndarë në dy skuadra dhe për të luajtur në orën 20:00 të së shtunës.
Të konfirmuar janë disa nga lojtarët kryesorë si Cana, Berisha, Meha, Dallku, Migjen Basha, Curri apo Ujkani, ndërsa do të jenë edhe lojtarë të Zvicrës si Granit Xhaka dhe Blerim Xhemaili.
Në Prishtinë do të kenë mundësi të luajnë gjithashtu Fatos Beqiraj, shqiptar që luan për Malin e Zi apo Shefki Kuqi, ish-lojtar i Finlandës.
I vetmi në dyshim është Xherdan Shaqiri, i cili mund të pengohet nga impenjimet me klubin e tij, Bajern, sidomos pas një sezoni tepër të ngarkuar ku u fituan Championsi, titulli kampion dhe Kupa e Gjermanisë.
Kjo ndeshje mund të jetë një reklamë për futbollin e Kosovës që pret dhe shpreson për njohje nga FIFA dhe nga UEFA.

An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ndeshja e yjeve ne Kosove Empty Re: Ndeshja e yjeve ne Kosove

Mesazh nga LaDescarada Fri 14 Jun 2013 - 0:34