Foto Që Shëtiti Botën
2 posters
Faqja 1 e 1
Foto Që Shëtiti Botën
Një foto që po shëtit botën. Bëhet fjalë për një fëmijë nga subkontinenti indian që kishte vizatuar në shpinën e tij numrin 9-të dhe kishte shkruar emrin e Ronaldos.
Kjo foto zgjoi ndjenjat e ish fubollistit më të mirë në botë, duke u interesuar për djaloshin dhe duke i siguruar pajisje të vërteta sportive.
Veç kësaj, mediat botërore në lidhje me këtë fotografi, kanë komentuar edhe për fuqinë e sportit e në veçanti futbollit që ka depërtuar edhe në shoqëritë më të pazhvilluara.
Emri i djaloshit nuk është bërë i njohur, por mësohet se vendlinja e tij është provinca Manipur, ku tani “Fenomeni” nëpërmjet programeve të FIFAs ka investuar në ndërtimin e një qendre sportive duke siguruar edhe pajisje sportive për fëmijët.bota-shqip.
Kjo foto zgjoi ndjenjat e ish fubollistit më të mirë në botë, duke u interesuar për djaloshin dhe duke i siguruar pajisje të vërteta sportive.
Veç kësaj, mediat botërore në lidhje me këtë fotografi, kanë komentuar edhe për fuqinë e sportit e në veçanti futbollit që ka depërtuar edhe në shoqëritë më të pazhvilluara.
Emri i djaloshit nuk është bërë i njohur, por mësohet se vendlinja e tij është provinca Manipur, ku tani “Fenomeni” nëpërmjet programeve të FIFAs ka investuar në ndërtimin e një qendre sportive duke siguruar edhe pajisje sportive për fëmijët.bota-shqip.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Foto Që Shëtiti Botën
Edhe un e kam qef ronaldon shum prz
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tramvaji “i arratisur” shëtiti Pragën
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Foto per msn!
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Foto per msn!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi