Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ne 2011 robotet do te pushtojne boten People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ne 2011 robotet do te pushtojne boten People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne 2011 robotet do te pushtojne boten

2 posters

Shko poshtë

Ne 2011 robotet do te pushtojne boten Empty Ne 2011 robotet do te pushtojne boten

Mesazh nga Vizitor Sun 29 Nov 2009 - 3:36

Robotet po behen rrezik per boten tone. Noel Sharkey, profesor i shkencave kompjuterike ne universitetin britanik te Sheffield, thote se duhet reaguar me shpejtesi.
Sipas tij, ne fund te vitit te kaluar ne bote ishin aktive 6,5 milione robote, ndersa parashikimi per vitin 2011 eshte qe ata te trefishohen, duke kaluar 18 milionet.

Robotet perdoren ne industri, spitale, zyra publike, hapesire dhe ne shtepite tona. Sharkey shkruan ne nje artikull per revisten amerikane “Science”, se te moshuarit ne spitale dhe azile po shoqerohen nga robote, qe i ndihmojne me ilacet.

Por bumi i sasive te ketyre makinave dhe sidomos inteligjenca e tyre gjithnje e me e sofistikuar, shton mundesine qe makinat te dalin jashte kontrollit.

Software i tyre mund t’i coje ne kryerjen e veprimeve te rrezikshme te paparashikuara, qe jane fryt i anomalive, apo gabimeve te sistemit.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ne 2011 robotet do te pushtojne boten Empty Re: Ne 2011 robotet do te pushtojne boten

Mesazh nga krushku Sun 29 Nov 2009 - 3:38

epo drejt shkaterrimit jemi c beri 2o11 cfar beri 2012, 1 vit diference eshte.
krushku
krushku
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 704
Anëtarësuar Anëtarësuar : 21/10/2009

Ne 2011 robotet do te pushtojne boten Empty Re: Ne 2011 robotet do te pushtojne boten

Mesazh nga Anakonda Mon 23 Apr 2012 - 17:56

po e pushtojn gjithnje e me shume
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi