Zarate: Totti ka marre fund prej kohësh
Faqja 1 e 1
Zarate: Totti ka marre fund prej kohësh
Lazio, 30 dhjetor - Sulmuesi i talentuar i skuadrës së Lazios, Mauro Zarate ka hyrë plotësisht në atmosferën e futbollit italian, pasi mesazhet “armiqësore” ndaj “armikut” të bardhekaltërve, Francesco Totti, rrjedhin lirshëm nga goja e argjentinasit.
“Flet shume por ka harruar se ka marrë fund prej kohësh. Prej 10 ndeshjesh derbi nuk shënon asnjë gol. Me duket e çuditshme që më sulmon përherë. Unë nuk i përgjigjem dhe bëj atë që duhet të bej, luaj dhe shënoj”, thekson sulmuesi argjentinas.
Zarate nuk ka lënë jashtë vëmendjes edhe gjendjen e vështirë që po kalon skuadra e tij. “Është e çuditshme që jemi kaq larg vendit të parë”, përfundon ai.
“Flet shume por ka harruar se ka marrë fund prej kohësh. Prej 10 ndeshjesh derbi nuk shënon asnjë gol. Me duket e çuditshme që më sulmon përherë. Unë nuk i përgjigjem dhe bëj atë që duhet të bej, luaj dhe shënoj”, thekson sulmuesi argjentinas.
Zarate nuk ka lënë jashtë vëmendjes edhe gjendjen e vështirë që po kalon skuadra e tij. “Është e çuditshme që jemi kaq larg vendit të parë”, përfundon ai.
BLERTA- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : DRENIC
Postime : 1116
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/12/2009
Hobi : ME NEJT.
Similar topics
» Totti: Nuk dorëzohemi deri në fund
» Zarate: Interi, klub i madh
» Zarate dëshiron të qëndrojë te Lazio
» Shok! Michael Jackson filmohet i gjallë para pak kohësh!!!
» Totti kërkon falje
» Zarate: Interi, klub i madh
» Zarate dëshiron të qëndrojë te Lazio
» Shok! Michael Jackson filmohet i gjallë para pak kohësh!!!
» Totti kërkon falje
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi