Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mjeshtri : Cmendeni ne dhomen e gjumit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mjeshtri : Cmendeni ne dhomen e gjumit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mjeshtri : Cmendeni ne dhomen e gjumit

Shko poshtë

Mjeshtri : Cmendeni ne dhomen e gjumit Empty Mjeshtri : Cmendeni ne dhomen e gjumit

Mesazh nga Binni Sat 6 Feb 2010 - 12:59

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vetëm disa këshilla nevojiten ta përforconi nga pak pasionin e shuar. Për të juve nuk ju nevojiten ndihmëset më të reja erotike. Lexoni, mbani mend dhe zbatoni rregullat e rëndomta në dhomën e gjumit dhje do të ndjeni tërheqje të cilën e mbani mend që në fillim të lidhjes.

Këshillën më të mirë të cilën ua ka dhënë nëna juaj është ajo që mos shkoni në krevat e zemëruar. Rregulla e pashkruar e çdo lidhje thotë që mos i futni problemet në dhomën e gjumit. Jo vetëm që do ta shkatërroni pasionin e asaj nate, por kohë të gjatë nga dhoma mund të dëgjohet vetëm qetësi. Inkurajoni penisin e tij, kjo bën çudira

Filloni ditën me një orgazëm të mire dhe vonoheni në punë.
Krevati është vendi në të cilin njëri-tjetrit duhet t’i flitni gjëra të vogla të pista të cilat doni t’i bëni, e jo t’i zgjidhni problemet e ditës.

Filloni ditën me orgazëm
Ndërpritni me rutinë seksuale të cilën veçse e dini përmendsh dhe kthehuni kokëposhtë. Mohoni seksin në mbrëmje në shpejtësi dhe kurdisni orën, që në mëngjes të cingërojë 15 minuta më herët. Filloni ditën me një orgazëm të mire dhe vonohuni në punë.

Shkoni në diçka…..të rehatshme
E dimë që tingëllon si klishe, por mbathni çorape të vetë qëndrueshme, llastik çorapesh dhe take të larta I dashuri juaj do të reagojë menjëherë. Ata janë qenie e thjeshtë të cilëve nuk u duhet shumë, i nxeh atë që e shohin.

Bashkim seksi në dhomën e ndemjes
Seksi duhet të jetë spontan, i paparashikueshëm dhe I egër, por nëse për shkak të obligimeve nuk keni kohë, gjejeni menjëherë. Caktoni bashkim me partnerin në dhomën e gjumit apo në dhomën e ndemjes dhe tregojani kohën kur duhet të paraqitet.
Shanset që ta gjeni shpirtin binjak janë 1: 250,000

Gjatë ditës dërgojeni disa porosi seksi për të cilat mezi do të presë takim. Nuk duhet të theksoni se në takim duhet të paraqiteni të veshur në rroba të brendshme sfiduese, apo jo?

Le të përsërite historia
Hapni shihen me verë, lëshoni këngën e cila ka qenë e popullarizuar dikur kur jeni njohur dhe përkujtoni të gjitha vendet kur keni bërë dashuri. Ndani historinë e përbashkët, përdorni atë për ta shpërthyer pasionin!
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi