Ju pershendete te gjithve MaNgUpJa
+7
/:UserCode"
eldina
Binni
Ardii
WebMaster
MaNgUpJa
Aristogata
11 posters
Faqja 1 e 1
Re: Ju pershendete te gjithve MaNgUpJa
MIRE SE ERDHE E JA KALOFSH SA ME BUKUR TE UROJ ME ZEMER [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
Ju pershendete te gjithve MaNgUpJa
Merhaba Burnim e Granim, phaaaa sa kalbellaku koka kur thojne grate
gjylponen spaske ku me leshu ...thash me vete veq MaNgUpJa po
mungojka...ja edhe une me ne fund erdha dhe sic e don rendi pik se pari
thashe te prezentona.. pra keshtu e nisa se ju shurdhova me ni
prezentim te shkuret po e bitisi...............
Ja Pra vendosa edhe une mu prezentu, shyqyr qe shumica nuk e din se kush jam, se tybe me gisht ma bajn dhe thojn na erdhi MaNgUpJa .
jam femer Nga Katundi, punoj dhe jetoj ne germany gjitheashtu edhe ketu ne katund, mjera une selake kam lind dhe katundare do te vdes ahahah
E dua Shume humorin, me pelqen te qeshi ,se te qeshurit e zgjat jeten,I duha gjuhet e huaj dhe mesoj dhe ma kap shpejt.
Jam pa_martumja : se tybe asnje her sjam martu veq qe jam grabit nje her ahahahah
Pra une jam qekjo qe jam, dhe nuk mundem me qen tjeter kush, harrova me shkrru i kam floket e gjata por ment te shkurta ahahaha
Ishalla me del kysmeti qetu se tybe ne enderr qeshtu kam pa RRnoft msiti i rri "Kompjuteri"
Emri:MaNgUpJa
Mbiemrie Rrugaqi
Datlindja:QatEher kur korren Grunijet
VendElindja:N'Spital
Vendodhja:N'ShtEpi (prane pc-es pra)
Pesha:Bardh e kuq e trashe sa i polle stene
Gjatesia: plote shtepia robe
profesioni:Ni kallbellak e gjusme profesione
Ngjyra e syve: krejt po n'varet nga fjerrzat
Ngjyra e flokve:her t'bardha ,her t'zeza
Tybe s'di a harova nojsend se u lodha ma tu fol ,po hajt se nihemi apet veq
niher sa per filim pak sa me u njofet keshtu qe n'paqa haru nojsend me
pyetni:
Ju pershendes persemersisht te gjithe dhe se pari i deshiroj vetes argetim te kendshem pastaj edhe juve,.
Ja Pra vendosa edhe une mu prezentu, shyqyr qe shumica nuk e din se kush jam, se tybe me gisht ma bajn dhe thojn na erdhi MaNgUpJa .
jam femer Nga Katundi, punoj dhe jetoj ne germany gjitheashtu edhe ketu ne katund, mjera une selake kam lind dhe katundare do te vdes ahahah
E dua Shume humorin, me pelqen te qeshi ,se te qeshurit e zgjat jeten,I duha gjuhet e huaj dhe mesoj dhe ma kap shpejt.
Jam pa_martumja : se tybe asnje her sjam martu veq qe jam grabit nje her ahahahah
Pra une jam qekjo qe jam, dhe nuk mundem me qen tjeter kush, harrova me shkrru i kam floket e gjata por ment te shkurta ahahaha
Ishalla me del kysmeti qetu se tybe ne enderr qeshtu kam pa RRnoft msiti i rri "Kompjuteri"
Mbiemrie Rrugaqi
pyetni:
Ju pershendes persemersisht te gjithe dhe se pari i deshiroj vetes argetim te kendshem pastaj edhe juve,.
MaNgUpJa- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Ne Doren E Zoti
Postime : 272
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2010
Hobi : Badihavistika
mir se erdhe po emrin sta kuptove [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
Ju Falemnderit per mikepritje te gjitheve dhe mire se ju gjeje..... Kam Nderin dhe knaqesin qe jam ne Mesin e Juaj!
p.s. qyqy qysh be nuk po e din qa eshte MaNgUpE allahile ahahaha,... ju falm nga ju .
Me lejoni qe edhe un te ju pershednes juve dhe te ju deshiroj qe miresija edhe lumturija te mbizotroi me juve.
p.s. qyqy qysh be nuk po e din qa eshte MaNgUpE allahile ahahaha,... ju falm nga ju .
Me lejoni qe edhe un te ju pershednes juve dhe te ju deshiroj qe miresija edhe lumturija te mbizotroi me juve.
Gjinia :
mir se na erdhe ne kete forum yllo te uroj tja kalosh sa me mire ne kete shoqeri [You must be registered and logged in to see this image.]
Mir se ke ardhur e nderuar uroi te kalosh si me se miri me te gjith se bashku
Vizitor- Vizitor
mir se erdhe kaloja bukur ne forumin ton....>?
Ardii- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Drenic ForEver
Postime : 3698
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/01/2010
Hobi : BeAt bOx
flm nga ju per kete mireseardhje qe me beni mua ju edhe une ju them ga thellesija e zemres mire se ju gjeta. shpresoj
qe te kalojm mir eme juve sepse koki mashalla per msysh shum flm nga ju
ju uroj qdo te mire hajde pra shtrije doren ,.. flm , ju deshiroj te gjitha te mirat,
qe te kalojm mir eme juve sepse koki mashalla per msysh shum flm nga ju
ju uroj qdo te mire hajde pra shtrije doren ,.. flm , ju deshiroj te gjitha te mirat,
Gjinia :
MaNgUpJa shkruajti:Merhaba Burnim e Granim, phaaaa sa kalbellaku koka kur thojne grate
Mbiemrie Rrugaqi
pyetni:
ahahahahahahhaha sa kam qeshur me ket Prezentim ahahahahah 00037016 00037016
Mir se erdhe mes nesh Mangupja ,uroj tja kalosh sa me bukur ne kete forum xhannn
Binni ju falinderoj per mikepritjen tuaj qe me bete mua flm shum nga ju,..shpresoj edhe ne te ardhmen te kaloje mire pasi qe ketu jeni shum te mire dh eme pritet mire shum flm,..vendi i mire nuk kam pse te kaloj keq flm nga ju shum dhe ju jam shume mirenjohese per kete mireseardhje qe me bete mua ju te gjithe ,
p.s. pse be qa tu dok ty me qesh ahahahah hajt mos ke dert se humor e hajgare kena me u qknaq tybe mos ta nin hiq ahahahah jeta eshte e shkrut e humorti na e zgjat jeten ,..flm.
p.s. pse be qa tu dok ty me qesh ahahahah hajt mos ke dert se humor e hajgare kena me u qknaq tybe mos ta nin hiq ahahahah jeta eshte e shkrut e humorti na e zgjat jeten ,..flm.
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.] mir se erdhe ne shenj rrepsekti keto luleeeeeeeeeeeeeee
KLEA flm nga ju per kete lule shum flm edhe une ju them nga thellesija e zemres shum flm . Me te vertet jam shume e lumtur qe jam ne mesin e juaj dhe shpresoj qe dote kalojme qaste te mrekullueshme se bashku ketu.
Pranoni pershendetje te sinqerta nga une, ju uroj te gjitha te mirat juve dha familjes suaj.....
Me respekt ,..MaNgUpJa
Pranoni pershendetje te sinqerta nga une, ju uroj te gjitha te mirat juve dha familjes suaj.....
Me respekt ,..MaNgUpJa
Gjinia :
flm yllo mir se na erdhe ne kete shtepi te uroj nga thellsia e zemres rrespekt nga e gjithe anetaret e keti forumi yllo
KLEA O ENXHULL ju falenderoj perzemersishte, per mireseardhje qe me bete ju mua
,..mire se ju kam gjet shum flm m nga ju prandaj flm edhe nje here
shpresoj qe kemi me kaluar mire mbase ketu jeni shum te mire te gjithe edhe qe ty kam ty ketu un po ndihem shum e lumtur mpuqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq shum yllnesha e forumit .
Shendeti Dashuria Fati Lumturia dhe gjdo gje e bukur ju percjellt ne gjdo hap te jetes.
,..mire se ju kam gjet shum flm m nga ju prandaj flm edhe nje here
shpresoj qe kemi me kaluar mire mbase ketu jeni shum te mire te gjithe edhe qe ty kam ty ketu un po ndihem shum e lumtur mpuqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq shum yllnesha e forumit .
Shendeti Dashuria Fati Lumturia dhe gjdo gje e bukur ju percjellt ne gjdo hap te jetes.
Gjinia :
flm shume nga ana ime gjithashtu edhe ty [You must be registered and logged in to see this image.]
shum flm nga ju ju uroj nga zemra shum fat dhe lumturi ne jeten e juaj mpuqqq[You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
mire se erdhe mangupja [You must be registered and logged in to see this image.]
Vizitor- Vizitor
nime ku kesh une qe paska ardh mangupja e katundit , e skam qen une ketu mi then kujdes se ketu kem edhe kafe me qit,
mangupe nji CV apo nji prezantim shum te thjesht por shum prekes bre ke , me ka ber me qajt bilem shum .
mangupe mir se na erdhe si ne shtepi tende por qelsin e kam une , ne shtepi tende mundesh em bo qka dush edhe ketu qka dush bon kallee
po pate problem me klen ma thuj mua ja them i dy cop fjal
mangupe nji CV apo nji prezantim shum te thjesht por shum prekes bre ke , me ka ber me qajt bilem shum .
mangupe mir se na erdhe si ne shtepi tende por qelsin e kam une , ne shtepi tende mundesh em bo qka dush edhe ketu qka dush bon kallee
po pate problem me klen ma thuj mua ja them i dy cop fjal
Vizitor- Vizitor
mir se erdhe mangupe shpresoj te argetohesh s a ma shum te dua
eldina- I/e Regjistruar
- Postime : 60
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2010
Mire se vjen.. ..
shum prezantim intresant..(K)
shum prezantim intresant..(K)
/:UserCode"- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 3055
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/01/2010
Mosha : 33
Hobi : Pa hobi :$
MANGUPE..ke ardh me nji humor shum interesant,gje qe te perkezoj se qenke nji vajz shum e hareshme...te uroj mirseardhje dhe te uroj cdoher qe te jesh ne humor dhe lumturi te pafund...
Me respekt nga un...JETA [You must be registered and logged in to see this image.]
Me respekt nga un...JETA [You must be registered and logged in to see this image.]
**Jeta**- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Always in you're heart....
Postime : 8276
Gjinia :
Anëtarësuar : 31/01/2010
Hobi : leximi,muzika...
qysh be elhami nuk ej kan ketu me ma qit nej kafe ja tybe kurr hallal nuk ja baj se as kafe e as kurgja nuk me qitet si erdha prej katundi sa heka qy ahhahahahahh
ahahahah [You must be registered and logged in to see this image.] flm shum per kete mirseardhje qe po me beni mua shum te gjithve jaaaaaaaaaaaa na me kalu mire po kysmet qysh jo ,.si te mos kaloj mir me juve qe kur ishit te gjthe te mire dhe shum mikpritesa valla ishit per mashallla
tybe po tutna po ju marr mysh e duhet me ju shkri plumb tani krejtve
ahahahha,.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Me te vertet jam shume e lumtur qe jam ne mesin e juaj dhe kalojme qaste te mrekullueshme se bashku ketu jeni per gjdo respekt dhe per gjdo lavdat te gjithe ju falm.Elhamiu Tironcci Rina UserCode JETA [You must be registered and logged in to see this image.] nga fundi i zemres teme ju uroj cdo te mire ne kete jete, dashuria lumturia gezimi harmonia mireqenia te bejn gjithnje pjes ne
jeten tuaj dhe te jen miket e juaj te pandara .
ahahahah [You must be registered and logged in to see this image.] flm shum per kete mirseardhje qe po me beni mua shum te gjithve jaaaaaaaaaaaa na me kalu mire po kysmet qysh jo ,.si te mos kaloj mir me juve qe kur ishit te gjthe te mire dhe shum mikpritesa valla ishit per mashallla
tybe po tutna po ju marr mysh e duhet me ju shkri plumb tani krejtve
ahahahha,.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Me te vertet jam shume e lumtur qe jam ne mesin e juaj dhe kalojme qaste te mrekullueshme se bashku ketu jeni per gjdo respekt dhe per gjdo lavdat te gjithe ju falm.Elhamiu Tironcci Rina UserCode JETA [You must be registered and logged in to see this image.] nga fundi i zemres teme ju uroj cdo te mire ne kete jete, dashuria lumturia gezimi harmonia mireqenia te bejn gjithnje pjes ne
jeten tuaj dhe te jen miket e juaj te pandara .
Gjinia :
mire se na erdhe ne kete forum mangypja
GENTA- I/e Regjistruar
- Postime : 99
Anëtarësuar : 05/01/2010
GENTA shkruajti:mire se na erdhe ne kete forum mangypja
mir se te gjeta GENTA ju falm nga ju ju uroj qe t ekalojm sa ma mir me juve ketu flm
Gjinia :
Mire se ke ardhe!
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009