Ferguson: Rooney luan kundër Milanit
Faqja 1 e 1
Ferguson: Rooney luan kundër Milanit
Njeriu kryesor i Manchester Unitedit, Wayne Rooney, do të jetë në fushë në takimin e të mërkurës mbrëma kundër Milanit- ka konfirmuar trajneri i Djajve të Kuq, Sir Alex Ferguson.
Ekzistonte dyshimi se sulmuesi anglez do të mungojë në këtë ndeshje të rëndësishme të United, që përkundër se fitoi 3-2 në San Siro, duhet të jetë mjaft i kujdesshëm kundër Milanit.
“Wayne është rikuperuar. Jam i lumtur që e them këtë. Ka pasur një përmirësim të shpejtë që nga mëngjesi i të shtunës, kur dukej shumë në dyshim (për të luajtur). Ai është në rregull”, është shprehur Fergie në një konferencë për shtyp.
Ekzistonte dyshimi se sulmuesi anglez do të mungojë në këtë ndeshje të rëndësishme të United, që përkundër se fitoi 3-2 në San Siro, duhet të jetë mjaft i kujdesshëm kundër Milanit.
“Wayne është rikuperuar. Jam i lumtur që e them këtë. Ka pasur një përmirësim të shpejtë që nga mëngjesi i të shtunës, kur dukej shumë në dyshim (për të luajtur). Ai është në rregull”, është shprehur Fergie në një konferencë për shtyp.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Ferguson: Ndeshja kundër Milanit, më e madhja e sezonit
» Rooney: Mësoj nga gabimet në fushë
» Milani kundër Barcës – Reali kundër Unitedit
» Park: Rooney është i pandalshëm
» Ferguson e do Cambiasson