Bendtner: Ishte dita ime
Faqja 1 e 1
Bendtner: Ishte dita ime
Heroi i Arsenalit, Nicklas Bendtner, ka thënë se gjërat thjesht shkuan në favor të tij, pasi lojtari shënoi hat-trick në fitoren 5-0 ndaj Portos në kuadër të Ligës së Kampionëve.
Danezi ishte një lojtar krejt tjetër nga ai që ishte në takimin e të shtunës kundër Burnleyt, pasi mbrëmë shfrytëzoi me kujdes rastet që kishte.
“Çdo herë kur luaj një ndeshje, e lë atë prapa sapo ajo të përfundojë. Ndonjëherë është një prej atyre ditëve të mira dhe sot ishte e duhura. Jam i lumtur me tre golat e mi, por nesër vazhdojmë më tej. Ishte mirë të shënojmë herët në ndeshje, por nuk e di nëse kjo ndikoi në lojën time”, ka thënë Bendtner për Sky Sports 2./
Danezi ishte një lojtar krejt tjetër nga ai që ishte në takimin e të shtunës kundër Burnleyt, pasi mbrëmë shfrytëzoi me kujdes rastet që kishte.
“Çdo herë kur luaj një ndeshje, e lë atë prapa sapo ajo të përfundojë. Ndonjëherë është një prej atyre ditëve të mira dhe sot ishte e duhura. Jam i lumtur me tre golat e mi, por nesër vazhdojmë më tej. Ishte mirë të shënojmë herët në ndeshje, por nuk e di nëse kjo ndikoi në lojën time”, ka thënë Bendtner për Sky Sports 2./
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Similar topics
» Dita me e lumtur ne jeten time, ishte...
» Bendtner mban Arsenalin në garë
» Wenger shpreson në goditje me kokë të Bendtner
» Dita ime nis???
» Dita e Hene...!!!
» Bendtner mban Arsenalin në garë
» Wenger shpreson në goditje me kokë të Bendtner
» Dita ime nis???
» Dita e Hene...!!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi