Shpirtrat në shishe shiten në ankand 1.500 euro
2 posters
Faqja 1 e 1
Shpirtrat në shishe shiten në ankand 1.500 euro
Dy shpirtra në shishe janë shitur nëpërmjet ankandit në internet për 2.800 dollarë të Zelandës së Re (rreth 1.500 euro) shkruan të martën gazeta londineze “Telegraph”.
Shpirtrat, të mbyllur në dy shishe qelqi, i nxori në shitje Avie Woodbury nga Christchurch, në Ishullin Jugor të Zelandës së Re.
Ajo sqaroi se shpirtrat janë kapur gjatë kohës së ekzorcizmit në shtëpinë e saj, dhe se shishet pas kësaj janë mbushur me ujë të shenjtë për ta “dobësuar pak fuqinë e shpirtrave”.
Në shishe gjendet shpirti i një burri plak i cili jetoi në shtëpi gjatë viteve 20-të të shekullit
të kaluark dhe një shpirt i trazuar i një vajze e cila u paraqit gjatë seancës së ftesës së shpirtrave.
Ankandi i pazakontë tërhoqi vëmendjen e rreth 200.000 kureshtarëve, disa prej të cilëve kanë lënë edhe komentet e tyre qesharak si ky: “Edhe unë në shtëpinë time i kam dy shpirtra në shishe. Mendoj se quhen Jim Beam dhe Johnnie Walker”.
Shpirtrat, të mbyllur në dy shishe qelqi, i nxori në shitje Avie Woodbury nga Christchurch, në Ishullin Jugor të Zelandës së Re.
Ajo sqaroi se shpirtrat janë kapur gjatë kohës së ekzorcizmit në shtëpinë e saj, dhe se shishet pas kësaj janë mbushur me ujë të shenjtë për ta “dobësuar pak fuqinë e shpirtrave”.
Në shishe gjendet shpirti i një burri plak i cili jetoi në shtëpi gjatë viteve 20-të të shekullit
të kaluark dhe një shpirt i trazuar i një vajze e cila u paraqit gjatë seancës së ftesës së shpirtrave.
Ankandi i pazakontë tërhoqi vëmendjen e rreth 200.000 kureshtarëve, disa prej të cilëve kanë lënë edhe komentet e tyre qesharak si ky: “Edhe unë në shtëpinë time i kam dy shpirtra në shishe. Mendoj se quhen Jim Beam dhe Johnnie Walker”.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Shpirtrat në shishe shiten në ankand 1.500 euro
qyqa none,po kto te trembkan dhe jo me ti mbash afer
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 11 shishe shampanje 200-vjeçare shiten për 130 mijë euro
» Maltezi vuri bast 1 euro, gjeti 19 ndeshje dhe fitoi 700 mijë euro!
» Shqiptari që fitoi 43 milion euro por mori 70 euro (VIDEO)
» Mesazh në shishe…
» Gropat po shiten si llokume
» Maltezi vuri bast 1 euro, gjeti 19 ndeshje dhe fitoi 700 mijë euro!
» Shqiptari që fitoi 43 milion euro por mori 70 euro (VIDEO)
» Mesazh në shishe…
» Gropat po shiten si llokume
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi