Polici rus arrestohet pasi “e hëngri ryshfetin”
2 posters
Faqja 1 e 1
Polici rus arrestohet pasi “e hëngri ryshfetin”
Një polic trafiku në Siberi është arrestuar pasi kishte marrë 67 dollarë ryshfet dhe pastaj ishte përpjekur ta fshihte krimin e tij duke i ngrënë paratë.
Kapiteni i policisë në rajonin Chelyabinsk, Alexei Nikolayev, kishte marrë ryshfet nga një shofer më 2 mars për të mos e dënuar pas një shkelje në trafik, thanë hetuesit.
Shoferi e kishte qerasur policin, dhe e kishte lajmëruar policinë për këtë rast.
Polici më pas e kishte mbyllur veten në automobilin e policisë dhe “kishte ngrënë paratë e pranuara – një bankënotë 1000 rubla dhe një tjetër 500 rubla”, njoftuan hetuesit e policisë.
Polici tashmë është nën hetime për mitmarrje.
Kapiteni i policisë në rajonin Chelyabinsk, Alexei Nikolayev, kishte marrë ryshfet nga një shofer më 2 mars për të mos e dënuar pas një shkelje në trafik, thanë hetuesit.
Shoferi e kishte qerasur policin, dhe e kishte lajmëruar policinë për këtë rast.
Polici më pas e kishte mbyllur veten në automobilin e policisë dhe “kishte ngrënë paratë e pranuara – një bankënotë 1000 rubla dhe një tjetër 500 rubla”, njoftuan hetuesit e policisë.
Polici tashmë është nën hetime për mitmarrje.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Polici rus arrestohet pasi “e hëngri ryshfetin”
shum mire ja paskan bo
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Arrestohet pasi 16 orë bisedoi në celular
» VIDEO: E hëngri akrepin e gjallë
» Ekzekutohet babai që hëngri fëmijët nga uria
» Nëna Monstër -Vrau, gatoi dhe hëngri djemtë e saj!
» Dashurohen Në Spitalin Psikiatrik, Kanibali Që Hëngri Të Dashurën Dhe Vampirja Që Vrau Babain
» VIDEO: E hëngri akrepin e gjallë
» Ekzekutohet babai që hëngri fëmijët nga uria
» Nëna Monstër -Vrau, gatoi dhe hëngri djemtë e saj!
» Dashurohen Në Spitalin Psikiatrik, Kanibali Që Hëngri Të Dashurën Dhe Vampirja Që Vrau Babain
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi