Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit

Shko poshtë

Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit Empty Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit

Mesazh nga Vizitor Fri 12 Mar 2010 - 13:39

Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit Ohio-i-denuariNe shtetin e Ohio-s ne SHBA, denimi me vdekje shoqerohet nga disa norma njerezore dhe civile qe duhen respektuar.

Kane qene pikerisht keto norma qe shpetuan edhe per pak dite nga karrigia elektrike nje te denuar per vrasje. Shteti eshte i detyruar ta kryeje ekzekutimin ne nje moment kur i denuari eshte ne gjendje te mire shendetesore, ne te kundert detyrohet ta kuroje.

Ekzekutimi me vdekje per Lawrence Reynolds Jr duhej te kryhej gjate diteve te shkuara, por me nderhyrjen e guvernatorit te shtetit eshte shtyre per shkak te gjendjes se renduar shendetesore.

Ai eshte gjetur pa ndjenja ne qeli pasi kishte gelltitur nje sasi te madhe ilacesh ne nje tentative per te vrare veten. Lawrence Reynolds Jr eshte denuar me vdekje ne vitin 1994 pasi rezultoi fajtor per vrasjen e nje 67 vjecareje.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit Empty Re: Humbet ndjenjat, i shpeton ekzekutimit

Mesazh nga Anakonda Sun 8 Apr 2012 - 17:14

te pakten nje gje pozitive i paska ndodhur
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time